Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, před měsícem jsem si z jedné nejmenované ale celkem známé a velke firmy objednal balíček v hodnotě cca 500 kč, po měsíci jsem psal email na podporu, posléze i na reklamaci a nikdo mi neodpověděl..(psal jsem na email a volal na číslo výhradního dovozce pro čr kde je uveden) Poté jsem volal na kontaktní osobu a sice to zvonilo a nic, za pár dní mi to někdo típl a došla mi sms ozvu se později ale nikdo se neozval, a tedkom opět se nemůžu dovolat.. Můžete mi poradit co ted? je to dobré dát na Policii, nebo můžu se nějak bránit, či požadovat vrácení peněz nebo tak? Děkuji
Vidím, že objednal a zaplatil. To, že se firma tváří, že je velká a známá, ještě neznamená, že je taky spolehlivá. Proto je vždycky nutné si obchodního partnera prověřit předem. Každá solidní firma má jasně dané obchodní podmínky a z těch je nutné vycházet. Částka 500,- Kčs není zase tak vysoká, aby stála za vymáhání soudní cestou. Na policii se lze obrátit, poškozených může být víc a pak se lze připojit k hromadné žalobě. Osobně bych částku odepsal jako cenu za vlastní poučení.
Objednal a zaplatil přes účet.. No tváří se to jako oficialní stránka, dokonce to má i facebokový účet, a tam na stranku píší lidi, že jim zboží v pořádku přišlo a podobně.. Jinak co se týče toho dovozce před dvěma lety na něj byla vypsána exekuce ale tedkom je podle vššeho v pohodě.. Takže mi jít na policii neodporučujete? popřípadě jak to u nich formulovat, jako stížnost nebo jak?
No ja bych právě nerad nějakou výhružkou, jestli je to nějakej podvodník, už vidím jak mě naprašuje že mu vyhrožuju.. Potřeboval bych spíš nějako fintičku jak na něj ze zákona... Například pokud nesplní obchodní podmínky což je myslím nějaká lhůta na dodání, už můžu přece požadovat a domáhat se vrácení penez..
Na huréce jsem viděl u jedné firmy vymazáno spoustu hodnocení. Bylo zjištěno, že si firma psala hodnocení sama na sebe.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.