Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Matka v domácnosti - zdravotní pojištění

Od: jeany81* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

jsem v domácnosti, na pojištovně mám nahlášenou péči o dvě děti do 15 let věku. Zdravotní pojištění za mě hradí stát. Chtěla bych se zeptat, jestli musím být registrovaná i na úřadu práce

Děkuji

doplněno 19.09.13 20:00:

Chtěla bych se zeptat na to, zda je podmínkou pro to, aby mi pojištění hradil stát být vedena na úřadu práce.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

1x

Registrace na úřadu práce je dobrovolná a má smysl pouze pro uchazeče o zaměstnání. Dokud jste rodičem pečujícím celodenně o děti, nejste uchazečem o zaměstnání.

hodnocení

0x

Ne, není to podmínkou. Pokud pečujete o dvě děti ve věku do 15 let, hradí za Vás pojištění stát a evidována na úřadu práce být nemusíte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]