Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Splacené půjčky vs jsem rizikový klient

Od: minimimi* odpovědí: 3 změna:
Dobry den, potreboval bych poradit ohledne pujcky. mel jsem hodne dluhu a trvaly dlouho. letos v srpnu jsem ale vse radne doplatil, ale bohuzel nastala mensi blba situace a me nikde nepujci, ze jsem rizikovy. nemate mensi radu? predem diky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vlasatec*
hodnocení

1x
Pro peníze je nejlepší si zajít do práce, pak je není potřeba vracet.

hop®
hodnocení

0x

Jde také o to, kolik si chcete půjčit, kolik chcete splácet, a kolik jste ochoten přeplatit. U banky Vám to asi neklapne, možná u nějaké "lichvářské" firmy. Průhledné podmínky má třeba mnoha lidmi zatracovaný Provident, ale pokud splácíte podle dohody, nejsou problémy. Samozřejmě zaplatíte dost peněz navíc, ale mně jednou fakt "vytrhli trn z paty".

Anebo popřemýšlejte o nějakém příbuzném nebo dobrém známém, kamarádovi, který Vám dá minimální (nebo nulové) úroky...

imbecilobijec
hodnocení

0x

Nechoďte nikam. Dokázal jste splatit jednu půjčku, je opravdu nezbytné do toho spadnout znovu?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]