Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
rok jsem studoval na vysoké škole. Bohužel jsem se na ní neudržel a začal jsem pracovat. Následující rok hodlám pracovat a učit se na přijímačky na jinou školu, abych od 2014/15 mohl zase studovat, ale již na jiné škole.
Tím, že jsem teď přerušil studium jsem také přišel o tzv. status studenta a můj dotaz je jasný. Když za rok nastoupím znovu po roce práce na VŠ, vrátí se mi tento status?
PS: Je mi 20 let.
Díky, Bernyz
0x
Neúspěšné ukončení nebo přerušení studia:
student, který neúspěšně vykoná státní závěrečnou zkoušku, má status studenta pouze do dne, ve kterém ji neúspěšně vykonal nebo do dne přerušení studia,
student, který si státní závěrečnou zkoušku odloží na pozdější termín, má většinou studium přerušeno a status studenta tudíž do dne přerušení studia.
z webu MPSV.
status se Vám vrátí ikdyž nebudete studovat na téže škole.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.