Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Benefity - prodejny

Od: cekrops® odpovědí: 5 změna:

Zdravím! Neznáte někdo náhodou nějaké prodejny ,kde by se dalo nakupovat prostřednictvím tzv. benefitů?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

miller
hodnocení

0x

My,naně nakupujeme léky v Dr.Max,ale mužete je i využít na oční optiku,masáže,některá i kina,-na kultura,cestování

hodnocení

No to znám. Já nakupoval na lekarna.cz , ale už to z nějakého důvodu nejde. Myslel jsem nějaký obchod z elektronikou a pod.

radil*
hodnocení

0x

My to máme od práce jako roční odměny. Mám svoje heslo přímo na jejich webovky a tam je seznam prodejen i dalších věcí. Jazykové kurzy, dovolené, ty léky, jak už někdo psal a další. Bohužel ani z této nabídky jsem si dosud nic nevybral, takže asi nakoupím v lékárně za několik tisíc obvazy a něco na bolest, jinak mi to propadne.

tak to vemte prakticky - zubní kartáčky, pasty, ústní vodu... sice dražší než v obchodě, ale přece to nepropadne :)

vlasatec*
hodnocení

0x
Zkusit prodat někomu kdo v těchto prodejnách nakupuje. Každopádně na netu určitě existuje seznam obchodů. Jen je třeba znát přesný název poukázky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]