Nejste přihlášen/a.
Byl jsem na chirurgickém odstranění znamének v obličeji. V pondělí mám jít na stehy, ale vypadá to, že stehy, nebo alespoň jejich venkovní část, mi vypadly ve spánku.
Vadí to, a jak to bude se zahojením vypadat?
Sorry, ale to už je vážně moc. 3 témata ohledně odstranění znamének, si horší jak nějaká modelka. Pokud máš jít v pondělí na stehy, tak bych to neřešil, sám vidíš, jak ranka vypadá (zda už je řádně zahojená).
doplněno 19.09.13 19:31:Můžeš i 10, o to mě nejde. Jde mě spíš o tu tvou až přehnanou bojácnost o svůj vzhled. Kdybys byl holka tak bych to pochopil, ale u chlapa tohle není normální.
Víš co, já jsem tady na poradte.cz, a jestli vkládám otázek 3 - nebo 5 za den, to je moje věc.
Je docela možné, že steh odpadl sám, nenervujte se tím. Na zahojení to nemá vliv, jen provádějte tlakové masáže a promazávejte vepřovým sádlem. Nebojte se, nebudete páchnout.
Stehy byly šity vstřebatelnou nití. To, co bylo v kůži a pod kůži se vstřebalo, co bylo na povrchu, to odpadlo. V době, kdy odpadnout má, protože se ranka zahojila. Vsrřebatelnými nitěmi se šije uvnitř těla, aby se švy nemusely vytahovat a také při maličkých ranečkách, většinou v obličejí a na viditelných místech, aby se vytahováním nití pokožka nedráždila. Takto se šijí malé ranky a všude tam, kde není třeba velké pevnosti, jako třeba na břiše, hrudi, výměně kloubů.Tam se to šije pevnými, nevstřebatelnými nitěmi, které se musí vytáhnout.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.