Nejste přihlášen/a.
Chci najít svého otce vím ale jen jeho křestní jméno kraj ve kterém žije a přibližný věk,je nějaká šance ho podle těchto informací najít?A pokud ano tak jak?Jsem opravdu v kocích nevím ...Víc informací bohužel zjistit nemůžu...
Očividně nevíš jaké to je. Já jsem to sice také nezažil, ale umím si to představit. Tebe by nezajímalo jak se tvému biologickému otci vede, jak je na tom zdravotně a tak? Zkus trošku zapojit mozek než splodíš nějakou podobnou blbost.
doplněno 19.09.13 19:46:Ale někoho to prostě zajímat může. Pokud tím u tebe skončil, tak budiž, ale pokud ho tazatel chce najít, tak je to horší, protože mu to třeba nedá spát.
Fatálku, vidíš, a já to zažila a nechci o biootci nic vědět. Zřekl se mě - a tím pro mě skončil.
doplněno 19.09.13 19:50:To samozřejmě nepopírám, ale bohužel ze zkušenosti kamarádky takové setkání nemusí dopadnou dobře, zvlášť, pokud o něj otec nestojí. Člověk se pak může dočkat velmi hořkého zklamání.
Já ho nikdy nepoznala,je mi 16let a chci jenom vědět jak vypadá protože po svojí mámě moc nejsem, tím to hasne, když neměl celé roky zájem a vzdal se mě tak nemám chut se mu vnucovat svojí přítomností...A také máte pravdu v tom že nevím jaké to je mít otce nikdy jsem neměĺa ani náhradního otce takže je tohle pro mě španělská vesnice.
Chápu, že chcete vidět otce, protože jste ho nikdy nepoznala. Ale já Vám závidím. Lepší je nemít žádného než takového jako jsem měla já. Na jednom setkání ho stejně moc dobře nepoznáte. Zkuste Poštu pro Tebe.
a ví váš otec vůbec, že jste se narodila? Třeba o tom vůbec neví nebo se kdysi o konatk snažil, ale vaše matka mu to zatrhla, zkusila bych se zeptat příbuzných, jestli o otci něco ví, nejen matky, páč vlastní rodiče někdy mohou vyloženě lhát nebo na toho druhého házet špínu, ti příbuzní by mohli být objektivnější a říct vám informace, které vám matka může případně zamlčet. Pokud byste se rozhodla otce najít a příbuzní by věděli alespoň jméno a přijmení nebo třeba v jaké škole, kdy maturoval a tak, tak bych nejprve rozjela pátračku přes sociální sítě, spolužáky.cz atd., v nejkrajnějším případě bych zkusila Poštu pro tebe
neznáte třeba nějakou matčinu dobrou kamarádku nebo třeba spolužačku z dřívějška? ta by mohla případně nějaké info vědět...
otázka, kdybyste se nakonec s otcem zkontaktovala, jestli byste nakonec nebyla zklamaná, ale na druhou stranu to určitě bude v dušičce hlodat, tak osobně bych to asi riskla i s tím, že bych se mohla spálit, je to určitš lepší než v budoucnu litovat, že jste se o to nepokusila. Třeba přítelův kamarád přemýšlel o Poště pro tebe, páč se chtěl setkat s dcerou, která od rodiny utekla, bál se ovšem zklamání, ale nakonec umřel a ta dcera třeba o tom ani neví a mohla by si to vyčítat, až by se o tom dozvěděla.
já jsem ho už hledala po všech sociálních sítí atd.Ale mám málo informací,nechci se s ním sejít chci jenom vědět jak vypadá nic víc.
doplněno 20.09.13 18:41:A v rodném listě ho uvedeného nemám ale ví o mě ..
Někdo z rodiny by ti neřekl, jak se jmenuje případně něco dalšího? Děda, teta, strejda...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.