Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím o radu, matka, 84 let, v nemocnici na léčbě zánětu žil - otok DK. Byl nasazen Furon. Po 14 dnech zlepšení, noha pěkná, avšak zesláblá. matka byla přeložena do nemocnice následné péče pro nemohoucnost a inkontinenci. Furon jí byl ponechán, přesto, že noha je bez otoku. V nemocnici NP je 3 týdny. Sama se nanapije (nevzpomene si), přestala jíst, zvedá se jí žaludek a po jídle zvrací. Užívá Furon, Euphylin a Draslík. Je správné Furon ponechat, nemohou být obtíže po těchto lécích? Děkuji, Zajícová Simona
Paní Simono, mám jedno takové hnusné, ale pravdivé rčení: Když příjdou roky, je to naprd! Problémy ve stáří, s opotřebovaným organismem, jsou hroznější, než je furon na odvodnění. furon. stefajir.cz/...
Život už je takový a někde končí. Když se takhle trápila moje maminka, tak jsem říkala:"Bože, jestli jsi, nenechej maminku dlouho trápit se. Prosím."
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.