Nejste přihlášen/a.
Ahoj, bývalá přítelkyně bude mít narozeniny a já jí mám furt rád, tak jsem se rozhodl, že ji koupím řetízek a chtěl bych poradit, jaký řetízek koupit. Mělo by to být max do 400Kč nejlépe z chirurgické ocely - nezčerná. Je jí 16 let tak něco aby to odpovídalo. Jsem se koukal a přemýšlel jsem o tomhle>http://www.sperky-365.cz/retizek-tribal-nca44-x134956 , ale nevím. Budu rád za každý příspěvek
Je mi to líto, ale za mě - také jí nic nekupuj, šetři pro nějakou úžasnou budoucí přítelkyni : ).. ex přítelkyni pošli sms s přáním ..
Mě by se líbily:
a nejvíc:
: )
Kdyby jsme se rozešli nějakým jiným způsobem, tak jí nic nekupuji, ale my jsme se rozešli kvůli tomu, že jsem šel na internát 200km daleko a ono by to němělo cenu jen na víkend, ona mě chce zpět, ale to by prostě nejspíš nemělo cenu, tak jí chci alespoň něco dát ...
Hm, divny duvod k rozchodu. Ale mozna taky ne.
Kazdopadne treba tenhle by se mi libil vic.
Ale nejsem holka.
Když fakt miluješ, má to cenu. S přítelem se vidím jen o víkendu (150km), někdy nemáme jeden nebo druhý čas ani tehdy. Vidíme se o svátcích, prázdninách. O to víc si to užíváme.
Ona tě chce zpět a ty si evidentně také nejsi příliš jistý tím, jestli to mělo skončit. A tím že jí dáš ten dárek, jí vrátíš naději. Ale chceš, aby tomu tak bylo?
Myslím si, že se máte oba ještě rádi a zbytečně jste to ukončili předčasně. I láska na dálku může fungovat, zvlášť pokud je to jen omezenou dobu. Samozřejmě jste oba mladí a je dosti pravědpodobné, že časem potkáte někoho jiného, ale možná že taky ne, budoucnost je vždy nejistá. A je škoda něco vzdávat předem.
PS: Ten řetízek, který jsi vybral, je pěkný.
Zdravím,
podívejte se ještě na fler, tam je plno hezkých řetízků. Sama jsem si tam taky už koupila.
doplněno 18.09.13 17:51:Lidi se můžou rozejít a zůstat v kontaktu , jako kámoši, tak proč ne.
Ne každý rozchod musí nutně vyvolat averzi na bývalého, nebo bývalku a můžou v klidu komunikovat a třeba si i popřát k narozkám, proč ne.
Tady je taky slušný výběr a hlavně, ceny jsou většinou někde jinde než v obchodě.
doplněno 18.09.13 18:38:Co koupit záleží na tom, co ona nosí a co se jí líbí. Takovým univerzálním dárkem bývá většinou jemný řetízek s decentním přívěskem. Ten se pak hodí pro každou příležitost.
Díky všem za vyjádření k tomuto případu Jinak teda podle Vás mám vzít ten, co jsem zmińoval v prvním příspěvku? Mě se docela líbí i ten NCA24, ale rádbych nějaké vyjádření od děvčat
ten cos vybral mi bohužel nejde zobrazit. Na 16 holku bych viděla něco jemňoučkého drobného.
A jestli můžu přidat svůj názor, já bych se kvůli 200km taky nerozcházela. S přitelem jsem se poznala v 18, te´d jsme spolu 9 let a z toho 7 let jsem bydlela na internátu a později na kolejích. Pokud to stojí za to a má to vydržet, tak vám to vydrží.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.