Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Řetízek pro holku

Od: retizek odpovědí: 20 změna:

Ahoj, bývalá přítelkyně bude mít narozeniny a já jí mám furt rád, tak jsem se rozhodl, že ji koupím řetízek a chtěl bych poradit, jaký řetízek koupit. Mělo by to být max do 400Kč nejlépe z chirurgické ocely - nezčerná. Je jí 16 let tak něco aby to odpovídalo. Jsem se koukal a přemýšlel jsem o tomhle>http://www.sperky-365.cz/retizek-tribal-nca44-x134956 , ale nevím. Budu rád za každý příspěvek :)

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ria*
hodnocení

3x

Je mi to líto, ale za mě - také jí nic nekupuj, šetři pro nějakou úžasnou budoucí přítelkyni : ).. ex přítelkyni pošli sms s přáním ;)..

doplněno 19.09.13 08:12:

Mě by se líbily:

stribro-darky.cz/...

stribro-darky.cz/...

stribro-darky.cz/...

a nejvíc:

stribro-darky.cz/...

: )

retizek
hodnocení

Kdyby jsme se rozešli nějakým jiným způsobem, tak jí nic nekupuji, ale my jsme se rozešli kvůli tomu, že jsem šel na internát 200km daleko a ono by to němělo cenu jen na víkend, ona mě chce zpět, ale to by prostě nejspíš nemělo cenu, tak jí chci alespoň něco dát ...

Hm, divny duvod k rozchodu. Ale mozna taky ne.

Kazdopadne treba tenhle by se mi libil vic.

sperky-365.cz/...

Ale nejsem holka. *nevi*

Mi by se také více líbil. :D

martinaa*

Když fakt miluješ, má to cenu. S přítelem se vidím jen o víkendu (150km), někdy nemáme jeden nebo druhý čas ani tehdy. Vidíme se o svátcích, prázdninách. O to víc si to užíváme.

hahanaj*

dnes je divná doba -my se vídali pouze o víkendu 4roky a nevadilo nám to - a nikdy jsem ani jeden neřekli,že to nemá cenu a pak jsme se vzali ...

já bych nic nepřijala , když to nemá cenu jen na víkend - zřejmě je to z tvé strany řešení . Neuplácej ji ,je to ubohost .

verony321*
hodnocení

2x

Ona tě chce zpět a ty si evidentně také nejsi příliš jistý tím, jestli to mělo skončit. A tím že jí dáš ten dárek, jí vrátíš naději. Ale chceš, aby tomu tak bylo?

Myslím si, že se máte oba ještě rádi a zbytečně jste to ukončili předčasně. I láska na dálku může fungovat, zvlášť pokud je to jen omezenou dobu. Samozřejmě jste oba mladí a je dosti pravědpodobné, že časem potkáte někoho jiného, ale možná že taky ne, budoucnost je vždy nejistá. A je škoda něco vzdávat předem.

PS: Ten řetízek, který jsi vybral, je pěkný. ;)

verony321*
hodnocení

0x

Moje rada zní: nic nekupuj. Jestli jste se již rozešli a nejste v kontaktu, jeden řetízek to nevyřeší a nevrátí zpět.

retizek
hodnocení

Jsme v kontaktu, já to ani nechci zpět, ale chci jí něco dát, protože ji mám rád. :)

skywalker*
hodnocení

0x

Ať už jste se rozešli nebo ne, pokud tím od přítelkyně na oplátku něco neočekáváš, pak nevidím nic špatného na tom udělat někomu radost. Zvaž, co se jí líbí, jaký má styl, a podle toho vyber. Řetízek z linku se mi zdá v pohodě :)

ifkali*
hodnocení

0x

Zdravím,

podívejte se ještě na fler, tam je plno hezkých řetízků. Sama jsem si tam taky už koupila.

doplněno 18.09.13 17:51:

Lidi se můžou rozejít a zůstat v kontaktu , jako kámoši, tak proč ne.

Ne každý rozchod musí nutně vyvolat averzi na bývalého, nebo bývalku a můžou v klidu komunikovat a třeba si i popřát k narozkám, proč ne.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Tady je taky slušný výběr a hlavně, ceny jsou většinou někde jinde než v obchodě.

doplněno 18.09.13 18:38:

Co koupit záleží na tom, co ona nosí a co se jí líbí. Takovým univerzálním dárkem bývá většinou jemný řetízek s decentním přívěskem. Ten se pak hodí pro každou příležitost.

retizek
hodnocení

Díky všem za vyjádření k tomuto případu :) Jinak teda podle Vás mám vzít ten, co jsem zmińoval v prvním příspěvku? Mě se docela líbí i ten NCA24, ale rádbych nějaké vyjádření od děvčat :)

barila*

ten cos vybral mi bohužel nejde zobrazit. Na 16 holku bych viděla něco jemňoučkého drobného.

A jestli můžu přidat svůj názor, já bych se kvůli 200km taky nerozcházela. S přitelem jsem se poznala v 18, te´d jsme spolu 9 let a z toho 7 let jsem bydlela na internátu a později na kolejích. Pokud to stojí za to a má to vydržet, tak vám to vydrží.

horahora
hodnocení

0x

kup ji pořádný řetěz v železářství.

imsorry*
hodnocení

0x

Já bych byla pro jemnější - třeba ten z odkazu "axuse"- a s malým přívěskem.

doplněno 19.09.13 10:40:

Nebo tohle, je to super nápad. Ale bohužel bižuterie.

bestdarky.cz/...

retizek
hodnocení

A co takovýhle? sperky-silvego.cz/...

verony321*

Ten je vážně moc pěkný. :)

martinaa*

Osobně se mi nelíbí. Mám raději řetízky s přívěskem.

imsorry*

Ten je pěkný, ale bez přívěsku mi to přijde trochu nuda :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]