Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mám dotaz jsme z manželem v insolvenci ve splátkovém kalendáři a vznikl nám další dluh marodila jsem a nemám zaplacené nájmy za 3 měsíce a nedoplatek na vodě zruší nám insolvenci?pokud si sjednám splátkový kalendář?a dám vše do pořádku?Děkuji za odpověd
z vlastní špatné zkušenosti se správcem doporučuji někde u známých půjčit a dluh co nejdříve srovnat.Pokud zjistí porušení zákonem stanovených podmínek,může navrhnout zrušení oddlužení formou splátek a na jeho žádost můžete skončit v konkurzu a může být prodán váš majetek.Jen Vy sami dokážete posoudit jakého máte správce.Ten můj se mnou už rok nekomunikuje a na žádost soudu u podání závěrečné zprávy od vánoc taky žádná reakce...Pokud se bude striktně držet podmínek zákona,tak vám to zrušení u soudu žádat musí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.