Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odřený ret zevnitř

Od: dman odpovědí: 6 změna:

zdravim,

mam nejspis od ostreho konce zubu odreny vnitrek horniho rtu, no nemuzu ani otevrit pusu ani jist, zivat apod... Je to takovy maly vacek ktery se jak se zda porad rozsiruje. Nechci s takovou malickosti chodit k doktorovi, snad nebudu muset... nemate napad co by na to mohlo fungovat? Nebo nejaky lek v lekarne? Dekuji :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ron*
hodnocení

0x

Na drobná poranění v ústech je účinný Stopangin, v lékárně volně prodejný. Pokud problém způsobil ostý konec zubu, je třeba to řešit a zajít k zubaři, jinak se vám zranění v ústech nezahojí.

fribble*

Já zas na tohle používám kysličník - naředit na 0,5% (prodávaný je 4%) a vyplachovat, na anginu i kloktat.

hodnocení

0x

Já na takové věci používám Herbadent. Je to sice na dásně ale je to dost účinné. Je to dost silné, takže trochu na vatičku a přitisknout na pár vteřin. Koncentrované to prakticky tu tkáň umrtví (někdy to vyhovuje), takže podle potřeby raději trochu naředit.

mech
hodnocení

0x

To samé jako na AFTU , poradí magistra v lékárně = M

barila*
hodnocení

0x

za mně herbadent

pilivoj*
hodnocení

0x

Je to opravdu odřené?

Není to aft? Je to bílé?

Pokud ano tak Vám chybí vám vitamín B. Ale mě se to zhojí rychle po zvýšených dávkách vitamínu C,

asi 3x denně 500mg.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]