Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vysoký tlak a jak na něj?

Od: carlvon odpovědí: 7 změna:

Právě jsem se vrátil od kardioložky. Měl jsem 24 hodin holter a nedopadlo to dobře. Nějak tomu nerozumím. Jak to že v noci, když jsem v pohodě a klidu mám nejvyšší tlak?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Protože vysoký tlak může mít příčinu klidně úplně někde jinde. Dostala jsem stent k ledvině a tlak mi šel dolů. To ale nemusí být pravidlem. *sok* Na každý pád se prášků na snížení tlaku už nikdy nezbavíte. A jezte je fakt poctivě! Mrtvičky a tyhle ty strašné věci nakukují za každým rohem.

doplněno 09.10.13 07:11:

;) 20 let? Jakože plán? *smich* *haha* Chceš pobavit Všemohoucího? Vyprávěj mu o svých plánech! ;)

carlvon
hodnocení

Jo já vím, nejsem žádnej mladík, takže těch 20 let to vydržím. Ale nejde mi to do hlavy.

cyril*

Se svým lékařem nekomunikujete? Kdo jiný by Vám toto měl vysvětlit?!

hodnocení

0x

Ja osobne lekum neverim. Famraceuticke firmu chteji predevsim vydelat ne lecit, jak se mnohorat ukazalo, kdyz nekdo uspesne lecit treba nejaky druh rakoviny.

Zkuste zmenu jidelnicku a v pripade nadvaky zhubnout.

zdravi.doktorka.cz/...

Dakon, když mi objevili vysoký tlak, psoriazu, artritidu a rakovinu, po chemoterapii ucpané tepny, vážila jsem na 173 cm 71 kg. Měli jsme zahradu, takže bylo dost své zeleniny, kterou miluji. Učila jsem ve školce, stravu jsem měla lehkou a čerstvou, měla jsem dost pohybu, dost pobytu na vzduchu. Takže, o čem je řeč?! O víře nebo nevíře v léky? :D Pomodlete se, ať vám ta víra vydrží co nejdéle!

doplněno 09.10.13 11:17:

V té době, než začalo všechno tohle peklo, měla jsem už velké děti a pejska, kterého jsem připravovala na zkoušky. Každý den na kole na velikou louku u Odry, pohyb a čerstvý vzduch a činnost, která mě bavila. A vidíte?! Nepomohlo vůbec nic! A jaký zdravý životní styl! Doma jsem měla pouze Acylpirin, živočišné uhlí a náplast. Ani dezinfekci jsme doma neměli. *plac*

doplněno 09.10.13 11:36:

Emilko, tyhle rady dáváte mi? A myslíte je úplně vážně? *sok* Nebo to píšete pro tazatele?

emilka12*

Bez léku to nejde ,přitom udržovat životosprávu ,mužeš si nasadit bar jaké přípravky a až se vše začne zlepšovat tak budeš třeba bez léku.chodit na procházky nejlépe do jehličnatého lesa,myslet pozitivně,hodně se smát i když ti není do smíchu tak dát rty několikrát deně do usměvu.Masíruj si palec u nohy a krut s ním do leva i do prava a dělej dechové cvičení nejlépe ráno pokud není tolik splodin ve vzduchu.Já jsem si na zkoušku koupila Wobenzim ,vyborná věc.Ježíšek nám nadělí velké balení. :) :)

doplněno 09.10.13 11:37:

Dakon Kdybych se neléčila na rakovinu s lékama tak jsem dnes pod kytičkama*andel*

carlvon
hodnocení

Obé je správně. Je spousta nemocí, kde doktoři ordinují zbytečně a předepisují zbytečnosti a je hodně nemocí, kde se bez moderních léků neobejdete. Vysoký tlak zřejmně patří do druhé kategorie. Nechci dostat mrtvici, radši budu brát prášky zbytek života.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]