Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vzal si kontakt, ale neozval se

Od: m0n4 odpovědí: 7 změna:

Ahoi,
Chtěla sem se zeptat co dělat. V poněldí jsem byla v jednom nově otevřeném baru u nás ve městě. Kamarákda začla před 14dny chodit s jedním ze dwou barmanů a vzala mě tam s sebou, že ten druhý je taky sympaťák ať to du obhlídnout. Hned od začátku po mě mrkal a velice mile se usmíval, později sme se trochu zapovídali a když sem večer odcházela domů, vypadal zklamaně a nabíd se že mě doprovodí. Před domem se mě pak zeptal na číslo a dal mi pusu na dobrou noc. Ještě mi večer popřál sladké sny a poslal pusu. Dneska je středa a zatím nic nenapsal, myslíte že mu mám napsat já nebo počkat do pátku na jeho reakci, až půjdu zase do toho baru? Moc se mi líbí a nerada bych to pokazila.. :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ron*
hodnocení

3x

Určitě doporučuji vyčkat. Není vhodné ho uhánět. Musíte i počítat s možností, že barman potká každý večer několik dívek, od kterých si vezme kontakt. A ne každé se potom ozve. Ale samozřejmě, je to spekulace a nemusí to tak být. Pokud se do víkendu neozve a vy se tam chystáte jít, chovejte se přirozeně, vyčkejte, jak on zareaguje. Pokud nebude reagovat nijak, nedávejte najevo zklamání.

lotty*
hodnocení

3x

Zkus počkat, nevolej mu, ačkoli tě to bude táhnout. Muži se lépe rozhodují, když mají klid. Pak, kdybyste se viděli, raději nedávej moc znát, že se ti líbí, nech ho, aby o tebe usiloval on sám. Od žen se to jednak nehodí a pak taky je vždy lepší, když muži jsou ti, co dobývají. Čekej, však pokud ses mu líbila, tak to jen tak nenechá, ne? :)

hodnocení

1x

Ahoj. To, že si vzal na Vás kontakt ještě neznamená, že ho musí vzápětí i použít. Já bych mu sama nepsala, počkala bych na další osobní setkání, aby si nemyslel, že ho uháníte. Ono chce všechno svůj čas. Takže já radím počkat do toho pátku, uvidíte, jak se toto bude dál vyvíjet a zda zájem bude projevovat. Hodně štěstí.

davidp*
hodnocení

1x

Ahoj m0n4, dokážu si představit, že musíš být úplně jako na trní, ale vzhledem k tomu, že víš, kde pracuje a víš, že se s ním v pátek potkáš, nemá smysl mu psát. A ještě jedna věc. Pokud je to sympaťák a pracuje na baru, nemusíš být jediná, kdo má jeho číslo, tak to zatím ber aspoň ze začátku trochu s rezervou, dokud se neukáže, jestli skutečně stojí za to. V pátek uvidíš, kam se to posune.

David

amadeus*
hodnocení

1x

Jaký bývalý barman musím říct, že je to jedno z nejlepších povolání, pokud jde o seznamování s děvčaty, ale je mi vyloženě líto jejich přítelkyň. Jak se říká "příležitost dělá zloděje" a v tomto případě nevěrníky. Samozřejmě jsou i světlé výjimky. Tím chci říct, že pusu na dobrou noc a napsání si čísla mohlo proběhnout u mnoha dalších slečen a přece nebude psát všem, ne?

martinaa*

Taky to tak vidím. Prostě si vezme za večer číslo od čtyř pěkných holek a vybere si tu nejhezčí, přpadně nejdostupnější, což se pozná z jejího chování.

Takových barmanů, manažerů, krupiérů, huebníků apod. znám dost.

buss
hodnocení

0x

No, barman asi takových může mít.. není povinnost volat. A co tak tam zajít?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]