Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké noviny koupit?

Od: jakub12012 odpovědí: 17 změna:

Dobrý večer. Mám si do školy koupit noviny typu MF Dnes,Právo nebo Lidové Noviny. Mohli by jste mi prosím poradit které z nich jsou nejlepší? Děkuji.

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

4x

Podle mě je to jedno, MF dnes i Právo mají téměř stejný obsah. MF bývá údernější, řekla bych, že má lepší informátory co se týče některých věcí např. korupce ale někdy mám pocit, že v některých zprávách se blíží spíš bulváru. Lidové noviny jsem nikdy nečetla. Do školy bych si osobně koupila MF, Právo sice už dvacet let není Rudé ale některým se to těžko vysvětluje a mohl byste se stát terčem posměchu.

jakub12012
hodnocení

Děkuji. Přesně takovou odpověď jsem potřeboval :)

vlasatec*
hodnocení

1x
Je to jednoduchý mf dnes je napravo, právo nalevo a lidové v kostele. Záleží co preferujete. Já vždy četl jen mf dnes.

V kostele jsou Katolický týdeník. Mimochodem nečekaně zajímavé nejen pro katolíky, ale, pravnda, noviny ve smyslu deník to nejsou

hodnocení

1x

Nejlepší? To snad nemyslíte vážně. Žádné noviny nejsou nejlepší, páč kdyby takové existovali, tak ostatní již zanikly. Takže bohužel, neporadím.

Snad může zmínit, že mám předplacenou MF Dnes, kolega kupuje Blesk, tchýně rovněž MF Dnes. Švagr si kupuje Právo. Jiný kolega ve středu Pardubický deník, kvůli inzerci..

Přeji snadný výběr.

ron*
hodnocení

1x

Dobrý večer.

Je to přece celkem jedno, kupuješ noviny za účelem splnění domácího úkolu. Chceš-li ušetřit, nekupuj noviny s přílohou, bývají dražší, např. MF Dnes - s pravidelným čtvrtečním magazínem stojí 19 Kč.

hodnocení

1x

Nepises na co jsou.

Jelikoz je mas prinest z rozkazu, volil bych ty nejlevnejsi a mas to vyreseny.

Pokud jsou na vytvarku na podlozeni vykresu, aby si nezamatlal stul, tak pak kup ty, co maji nejvetsi format. Treba Blesk se na takovou praci hodi dokonale. Jak formatem, tak obsahem.

Axusi, zdravím, jen mimo otázku. kolega kupuje blesk, já v něm čtu jen titulky a počítám kolik je tam inzerátů "půjčim rychle". Souhlasí s Vámi ohledně obsahu. Proč je ale nejprodávanější?

Díky za názor.

Milane, je nejprodávanější proto, protože je lidi kupují. *plac* Raději si přečtou o tom, kdo se vyspal s kým a kdo koho urazil, než by si za ty peníze koupil šunku místo godhaje nebo jiné sračky. S odpuštěním. A to prosím lidi, kteří mají hluboko do kapsy a opradvu musí šetřit. Víc než podivné! Ale proč tomu tak je, to snad vědí psychologové, statistici atd. ;) Odpovídám, ikdyž dobře vím, že je to od vás pouze řečnická otázka, ale nedá mi to.

Vcelku souhlasím, jen bych viděl jinak srovnání šunky a gothaje. Kvalitativní rozdíl nevidím mezi těmito dvěma druhy ale mezi dobrou a mizernou šunkou, respektive mezi kvalitním originál gothajem a jeho mizernými napodobenibami

Milá paní kolegyně, naprosto s Vámi souhlasím...

Myslím že je to tou zvětšenou rychlostí života /dřív se žilo mnohem pomaleji/ se do nás vkrádá i povrchnost. Naco číst dlouhé články rozebírající situace, když si přečtu na titulce "Abrahám chlastá" a hned jsem v obraze. Můžu to říct kolegyním v práci, doma manželovi a vždy jsem vyslechnuta. Užn je to dlouho, co jsem si přísahal že Blesk si nikdy nekoupím a dodržuji to. Je to očista duše.

hodnocení

0x

Vlasatče, Lidové noviny nejsou Lidová Demokracie.

vlasatec*
Aha, tak jsem o něco chytřejší, čím jsou tedy charakteristické?

buss
hodnocení

0x

Nejlepčí v čem? Škoda peněz, RP, pardon P je v podstatě na Novinkávh, i ostatní jsou na webu, i když ne kompletní články.

hodnocení

0x

Nevím, můj osobní názor je, že to jsou noviny které byly dřív zakázané a po revoluci je četli hlavně dřívější tzv. protistátní živly. Teď už se tuším zařadily do normálu.

zvidavajanca*
hodnocení

0x
Nehlepsi nevim, volila bych MF Dnes, odebirala jsem ji 3 mesice zdarma, jinak bych si ji nikdy nekoupila, skoda penez...
LN ani Pravo me obsahove nepresvedcily a myslim, ze volbou MF Dnes pro skolni ucely nic nepokazite ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]