Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, včera jsem si z ebay koupila panenku. Na účtu paypalu jsem měla ale jen 38Kč. Z ebay mě to okamžitě přesunulo právě na paypal a částka se zaplatila. Z čeho nebo jak, když jsem tam neměla peníze? TO jako dlužím?
Okamžitě jsem si ze spořitelny částku na paypal poslala a čekala jestli si třeba peníze sám server nestáhne ale ne.
Něco jsem tam nakonec poslala a napsalo mi to Refund to Monika. TO se mi zase peníze odeslaly zpět?
U Refunded mi to teď totiž píše: You have refunded this payment in full.
Znamená to tedy, že mám vše zaplaceno? Nerozumím tomu, prosím o pomoc.
Ucet PayPal máte propojený ze svým účtem např.Špořitelna,CSOB atd.
Při regostraci jste musela uvest číslo nějaého vašeho účtu.Z toho Vám potom ztrhli nějakou symbolickou částku cca 50 korun.To je jako pro kontrolu jestli je Váš uvedený účet funkční.Tuto částku Vám připsaly na PayPal účet a měla jste ji k dispozici.
Pokud překročíte částku,kterou máte na PayPal účtu,vůbec to nevadí automaticky Vám to převedou z účtu který máte třeba u té spořitelny,nemusíte se o nic starat.Nikomu nic nedlužíte,pokud byste neměla dost peněz na svým účtu,transakce by neproběhla pro nedostatek peněz:To že jste převedla tu částku na PayPal.bylo zbytečné,ale samozřejmne onic nepřijdete protože budete ji mít zase na tom PAyPal účtu.
Ty převody trvaji cca 2 dny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.