Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neuznaná reklamace hodinek Jaques Lemans

Od: macina1977 odpovědí: 2 změna:

Dobrý den chtěla bych se zeptat jak mám postupovat u neuznané reklamace na dámské hodinky Jaques Lemans, které jsou vodotěsné do 100m. Poslala jsem je na reklamaci s tím, že se rosí a přestaly jít. Odepsali mi, že reklamaci neuznávají neboť hodinky byly utopené. Byl proveden test vodotěsnosti a ten byl v pořádku. Prý se jedná o mechanické poškození výrobku. Ale nebylo mi napsáno jaké mechanické poškození to bylo. Sklíčko a vše ostatní je v naprostém pořádku. A když byl test vodotěsnosti v pořádku tak pořád nemohu pochopit jak jsem je mohla utopit. Hodinky stály 2680,- Kč což není malá částka a byly koupeny v lednu 2013. Děkuji za radu. Rychlinková M.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mohla jste je "utopit" velmi snadno...

Pokud nemají jištěnou šroubovací korunku, pak stačí zapomenout ji povytáhnutou po seřízení data či času...a je "vymalováno"..

naoko
hodnocení

0x

Pokud nesouhlasíte s neuznáním reklamace, obraťe se na soudního znalce. jejich seznam je k dispozici u každého soudu. nebo na www.justice.cz. Znalecký posudek budete muset zaplatit, ale v případě, že posudek vyzní ve váš prospěch máte nárok na úhradu výdajů. Předtím zkuste tímhle ještě pohrozit prodejci a uvidíte, třeba změní názor. Dejte mu to písemně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]