Nejste přihlášen/a.
Dobrý den chtěla bych se zeptat jak mám postupovat u neuznané reklamace na dámské hodinky Jaques Lemans, které jsou vodotěsné do 100m. Poslala jsem je na reklamaci s tím, že se rosí a přestaly jít. Odepsali mi, že reklamaci neuznávají neboť hodinky byly utopené. Byl proveden test vodotěsnosti a ten byl v pořádku. Prý se jedná o mechanické poškození výrobku. Ale nebylo mi napsáno jaké mechanické poškození to bylo. Sklíčko a vše ostatní je v naprostém pořádku. A když byl test vodotěsnosti v pořádku tak pořád nemohu pochopit jak jsem je mohla utopit. Hodinky stály 2680,- Kč což není malá částka a byly koupeny v lednu 2013. Děkuji za radu. Rychlinková M.
Pokud nesouhlasíte s neuznáním reklamace, obraťe se na soudního znalce. jejich seznam je k dispozici u každého soudu. nebo na www.justice.cz. Znalecký posudek budete muset zaplatit, ale v případě, že posudek vyzní ve váš prospěch máte nárok na úhradu výdajů. Předtím zkuste tímhle ještě pohrozit prodejci a uvidíte, třeba změní názor. Dejte mu to písemně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.