Nejste přihlášen/a.
Při koupi poplatku v nemocnici z automatu mi vyjedou dva stejné lístky které jsou spojené.Domníval jsem se,že jeden by měl být pro lékaře a druhý jako doklad pro mě.Vždy odevzdám lékaři oba v domění že mi jeden vrátí ale nikdy se tak nestalo.Poradí mi někdo,jak by to mělo být?
U nás vyjíždí z automatu dvoudílný lístek, ale není stejný. První je větší, takový obdélník, ten zůstává u lékaře. Druhý pod ním, oddělený perforací, je jen takový malý čtvereček a ten by měl potvrzený dostat pacient. Ale to je jen v nemocnici, kde si lístek musím koupit v automatu. U běžných doktorů /obvodní, ženský, zubař apod.../na poliklinice, jen seberou 30 Kč a doklad žádný. Zpočátku jsem je požadovala, že si to odkontroluju podle toho, co mi účtuje za rok zdravotní pojišťovna. Ale brzy jsem v tom měla zmatky, něco jsem zapomněla, něco založila, ztratila a tak jsem s kontrolami přestala. Bylo by to dobré, kdyby si to každý kontroloval, ale prakticky to dá děsnou práci. A tak s tím za nějaký čas sekneme. Lékaři to dobře vědí, že to není sranda a tak nám asi občas někdo něco připíše. A nebo taky ne. Nesměli bychom být lajdáci a to je to celé. Jaga.
Lístek z automatu vyjede jeden a má 2 části, celý odevzdám a žádné potvrzení nedostanu ale na lékařské zprávě z ambulance FN Brno je vždy napsané "regulační poplatek zaplacený". Pokud platím hotově u obvodního nedostanu nic a nikde není zapsané, že jsem platila, ovšem můj lékař chudé ID šetří a regulační poplatek nechce, rovněž i moje zubařka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.