Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,mám problém,s přítelkyní jsme 2měsíce spolu a před 2dny jsme spolu poprcé "spali" .. trpím předčasnou ejakulací... sotva jsem zasunul,tak jsem ihned ejakuloval...je to běžné v 17ti letech? nebo můžu mít nějaký problém? máte nějakou radu /tip? děkuji moc,Karel.
V tomhle věku to není výjimečné, ať Vám ho partnerka "oživí" a na druhý pokus jistě vydržíte déle!
Myslím, že je to normální. Moje rada? Prostě čas. Jak budeš s přítelkyní déle a déle a budeš s ní spát déle a déle, tak i váš pohlavní styk bude trvat déle a déle. Věřím tomu, že je to rozumná holka a že to nebude nijak hrotit. Jediná moje rada je ta, aby ses choval tak, aby se necítila odstrčeně. Možná by nebylo špatné se před pohlavním stykem první postarat o její orgasmus a teprve potom přejít k samotnému styku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.