Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Předčasná ejakulace v 17ti

Od: badro odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,mám problém,s přítelkyní jsme 2měsíce spolu a před 2dny jsme spolu poprcé "spali" .. trpím předčasnou ejakulací... sotva jsem zasunul,tak jsem ihned ejakuloval...je to běžné v 17ti letech? nebo můžu mít nějaký problém? máte nějakou radu /tip? děkuji moc,Karel.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

2x

V tomhle věku to není výjimečné, ať Vám ho partnerka "oživí" a na druhý pokus jistě vydržíte déle! ;)

hogreta*
hodnocení

1x

Myslím, že je to normální. Moje rada? Prostě čas. Jak budeš s přítelkyní déle a déle a budeš s ní spát déle a déle, tak i váš pohlavní styk bude trvat déle a déle. Věřím tomu, že je to rozumná holka a že to nebude nijak hrotit. Jediná moje rada je ta, aby ses choval tak, aby se necítila odstrčeně. Možná by nebylo špatné se před pohlavním stykem první postarat o její orgasmus a teprve potom přejít k samotnému styku.

hm*
hodnocení

0x

Jsi mladý, divoký, nadržený, ... a tohle se pak klidně stává. Časem se to porovná. Zatím můžeš třeba zkusit "nejdřív sám", takže společné bude až "druhé kolo" a to by mohlo vydržet déle.

smilee
hodnocení

0x

Z toho si nic nedělej, to je ve tvém věku normální :)

figurek*
hodnocení

0x

Nic zvláštního se neděje, ničím netrpíš. To co se ti stalo, je úplně normální. Jak budeš zkušenější a prvotní extáze ze sexu pomine, pak vydržíš i půl hodiny i hodinu.

Jen ti radím : Vidíš co přijde. Nauč se rozpoznávat příznaky a dávej pozor, ať ti to tam neuteče.

hodnocení

0x

problém nemáš to poprvý potkalo snad každýho nenech se odradit a přítelkyně at je trpělivá na podruhý bude líp :D

hodnocení

0x

Rada z Ostře sledovaných vlaků: Myslete při tom na fotbal.

Nevím, jak je účinná, ale už sama její existence ukazuje, že to není žádný ojedinělý problém.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma ejakulace

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]