Nejste přihlášen/a.
Jako spousta lidí potřebuji zhubnout. Problém není ani tak v tom že se málo pohybuji, ale že se přejídám. Proto bych potřeboval radu co jíst, aby to bylo zdravé, chutné, nekalorické a nestálo 10 dkg 100 kč.
Dobrý den, řeším podobný problém a kromě pravidelnosti stravy nahrazuji přílohy hlavních jídel zeleninou. Manželka mi vyšla vstříc, takže vaří místo příloh špenát, žampiony, zeleninu apod. a docela to i chutná. V případě pocitu prázdného žaludku se dojím rajčetem nebo se napiju. Není to rada od profesionála, ale už jsem vydržel 3 týdny a jsem spokojený.
David
Čínské zelí, toho můžete sníst kolik chcete a nepřiberete . Proč se vědomě přejídáte? Ještě mě napadá otázka, nakupujete si a vaříte sám? Já jsem po dvou a půl letech doma na rodičáku tak znechucená nákupy a neustálým vařením, že si velice rozmýšlím, jestli sním víc, nebo jestli se najím tak akorát a zbytek si schovám na další jídlo.
Ani tak neporadím co jíst, ale co nejíst. Když nakupuju, záměrně neprocházím ulička, jde jsou chipsy, sušenky atd. a tak to ani nekupuju. Tudíž to doma není a nemohu to tak jíst. A když mě veče honí mlsná, tak najdu maximálně sušený kokos, či nějaké semínka.
Hlavní je prostě nemít mlsky doma .
co treba zacit jist 5-6 denne.. i snidane jestli je jite?! Mensi porce a zacit sportovat...
Zkuste si najit na netu vzorovy jidelnicek p. Havlicka. Neni to sice, ze snite kilo kurete a k tomu prepravku zeli, ale je to nastavene tak, ze vazne nemate hlad. n tam i upozornuje, ze ten, kdo pracuje manualne ma jinou potrebu nezli "sedici". Ja jsem sedici a zkousela jsem ho a vyhovuje Juknete na to, zkuste ho najit (jidelnicek), upravte si ho (trochu
, za to nic nedate. Jinak muj dedecek hubnul jen tim, ze vecerel jen zeli...mo, popravde , jsem rada, ze jsme tam nebusela byt s nim
Obecně zeleninový saláty - příprava zabere čas, jsou dobré, zaplní žaludek a neztloustne se z nich. Nebo při akutní žravosti neotevřít lednici ale vzít jabko a jít na procházku kolem baráku.
Taky je možnost kuchtit "luxusní jídla" - složitá příprava a jsou to jen jen malé chuťovky. Dlouho a pečlivě připravovat, strojit na talíř aby to vypadalo a po třech hodinách dřiny jedna lžička dobroty
No mňamkám dokážu odolat. Zeleninu a ovoce jím ve velkém množství, ale chybí mi se do něčeho pořádného zakousnout. Ani ne tak maso jako spíš pečivo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.