Nejste přihlášen/a.
Možná to bude pro někoho divný dotaz, ale zajímal by mě váš názor. Jsem kluk, chci si koupit tento batoh a jsem totalne nerozhodnej jakou barvu si zvolit. . Libi se mi jak černá, tak žlutá, jakej je váš názor?
Dík moc
doplněno 16.09.13 10:02:Odkaz na batoh skateshop.cz/...
Žlutej
Já mám ráda žlutou barvu a ten žlutý se mi opravdu líbí. Na tom černým nic není a má ho každý. Ten žlutý je takový neokoukaný. Na druhou stranu, ten žlutý se asi /určitě/ bude snáze špinit, budete si ho muset udržovat víc v pořádku a možná nevydrží tak dlouho pěkný tak, jak je teď. Záleží na vás. Já bych ale ten žlutý přesto brala. Jaga.
Řidiči šílí, když jedou večer nebo potmě a najednou se pár metrů před nimi objeví neviditelná postava - pěší, cyklista, pozdní bruslař na inlajnech oblečený v tmavém nebo úplně černém oblečení. To je na rakev. Chce to mít něco světlého nebo alespoň s reflexními nášivkami. Pokud si koupíš černý a líbí se ti, pokud s ním pojedeš nebo půjdeš po silnici, chce to něco reflexního. Žlutý už je sám o sobě lépe viditelný, kupodivu i v mlze, kdybys ho měl na zádech v mlze na běžkách. Vyber si ten, který ti lépe vyhovuje, který se ti líbí, když už si chceš udělat radost.
Ještě jedna maličkost: bruslaři ve Švédsku nosí při bruslení na jezerech nepromokavý batůžek, který při náhodném proboření pod led slouží mimo jiné jako bublina, která bruslaře podrží nad hladinou než se z vody vydrápe (ale to už je jiná kapitola).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.