Nejste přihlášen/a.
Ahoj lidi. Poslední měsíc se mi stává každý každý večer, že než usnu, trvá to minimálně hodinu, i když jsem celý den třeba na kole, prostě sportuju jak šílený a večer lehnu do postele a než usnu trvá to moc dlouho nebo někdy i tři hodiny. Prášky brát nechci, protože bych s největší pravděpodobností začal být na nich závislý. Pokud mi poradíte, jaký je váš recept na rychlé usnutí (aspoň do 30 minut, třeba) budu moc rád. Na internetu jsem již prošel vše možné, od teplého mléka s medem, přes čtení, až po počítání ovček.
díky za jakoukoliv odpověď
Ahoj,možná je problém v tom,že se snažíte až moc utahat.Někdy je to množství endorfinu před spaním ku škodě,člověk je tzv.přetažený a neusne...Zkusila bych se sportem zvolnit,hlavně víc hodin před spaním a relaxovat...lehká večeře a nemyslet na to,že zase neusnete.Pak je taky možné,že máte starosti a to se pak špatně usíná.
Jakoukoli odpověď? Tak dobře!
- dát si před spaním nějaké pivečko...
- na usnutí si pustit třeba internetové radio s klasickými humornými scénkami, rád poslouchám "Rádio Humor" na abradio.cz, samozřejmě si nastavuji sleep asi na hodinu, aby mne to pak nebudilo. Sledování mluveného slova mne velmi rychle "dounaví" až k spánku...
- anebo si pustit záznam jednání parlamentu, tam stačí sleep na půl hoďky...
P.S.: počítání oveček mi nepomáhá, někdy je přerušeno ranním budíkem...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.