Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zbavit @4home.cz?

Od: humbucker* odpovědí: 7 změna:

Ahoj. Na zděděný telefon mi neustále chodí reklamy od : newsletter@4home.cz. Už jsem se mejlem spojil s nějakou p. Jitkou Trpíkovou od nich a stejně se to zrušení toho zasílání nezdařilo. Jejich upozorňování na různé reklamní blbosti je otravné a na dvou simkové Nokii 112 pořádně nefunguje ani jejich prezentace. Jak se dá toho zbavit? Díky za rady.

doplněno 16.09.13 00:00:

Trochu jsem prohlížel stránky ÚOOÚ a zatím nevím. Jsem si myslel, jestli by nefungovalo nějaké technické opatření.

doplněno 21.09.13 23:39:

Ahoj. Takže, informace na závěr. Když nikdo neporadil, podstrčil jsem telefon sousedovic klukovi a ten provedl průzkum bojem v mém telefonu a našel v něm: Tipy a nabídky, Zrušit registraci. To tam zrušil a je zdá se klid. Jen mi není jasný, když ty blbosti měl ve své SIMce brácha, proč to bylo v mým telefonu a nebylo to zase v jeho telefonu co ho taky používám už 4 měsíce? Tak to berte jako večení vzdělávání. Ahoj.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Nahlašte je na ÚOOÚ.

davidp*
hodnocení

0x

Co takhle zjistit, zda na zděděném telefonu není stahována pošta z emailu, který byl legálně přihlášen k odběru newsletteru a ten pak následně odhlašovat. Neznáme vztah mezi původním majitelem telefonu a jmenovanou firmou a řešit hned tuto situaci udáváním na ÚOOÚ není fér a ani to nemusí vést k řešení. Pokud byl tento odběr legálně přihlášen, měl by se také legálně odhlásit, případně nepoužívat původní emailovou adresu, která dříve patřila někomu jinému.

David

humbucker*
hodnocení

Oba původní mejly byly už zrušeny. Asi už před měsícem a ty věci chodí tak ob den. I přez to tvrzení tý paní z tý oné firmy.

Chytil jsem tento text, část textu: ...self,property with all rights. Please attach this picture with my name by Roland Schellin, Berlin or remove it from your website next 10 days! Regards R 2/2. část 1/2 asi nedorazila.

aaaaaa*
asi ne když je ten mob stahuje, zruš ten účet v mob a máš klid.
humbucker*
hodnocení

Ahoj. Díky za radu, ale to co nevím, je to, jak ten účet zrušit. A ani jsem o něčem podobném nevěděl.

humbucker*
hodnocení

Ahoj. Včera jsem v mobilu něco vypnul, ale dnes mi do něho zase poslali nějakou nabídku. Jak zrušit ten účet v mobilu?

doplněno 20.09.13 21:06:

Pořád to chodí. Denně to posílají. Někdo nový, kdo by poradil co se s tím dá udělat? Díky.

humbucker*
hodnocení

Ahoj. Tak ani tento zásah nijak nepomohl. Zas to přišlo. Vzal jsem další telefon a přendal do něho tu Vodafonskou Simku. Snad se ukáže, jestli je to simkama, nebo telefonama.

doplněno 03.10.13 23:26:

Tak už to přestalo. Musel jsem na tu jejich adresu 4home napsat několik naštvaných mejlů a už to laskavě odpojili. Jednou - dvakrát to prostě nestačilo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]