Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Na zděděný telefon mi neustále chodí reklamy od : newsletter@4home.cz. Už jsem se mejlem spojil s nějakou p. Jitkou Trpíkovou od nich a stejně se to zrušení toho zasílání nezdařilo. Jejich upozorňování na různé reklamní blbosti je otravné a na dvou simkové Nokii 112 pořádně nefunguje ani jejich prezentace. Jak se dá toho zbavit? Díky za rady.
doplněno 16.09.13 00:00:Trochu jsem prohlížel stránky ÚOOÚ a zatím nevím. Jsem si myslel, jestli by nefungovalo nějaké technické opatření.
Ahoj. Takže, informace na závěr. Když nikdo neporadil, podstrčil jsem telefon sousedovic klukovi a ten provedl průzkum bojem v mém telefonu a našel v něm: Tipy a nabídky, Zrušit registraci. To tam zrušil a je zdá se klid. Jen mi není jasný, když ty blbosti měl ve své SIMce brácha, proč to bylo v mým telefonu a nebylo to zase v jeho telefonu co ho taky používám už 4 měsíce? Tak to berte jako večení vzdělávání. Ahoj.
Co takhle zjistit, zda na zděděném telefonu není stahována pošta z emailu, který byl legálně přihlášen k odběru newsletteru a ten pak následně odhlašovat. Neznáme vztah mezi původním majitelem telefonu a jmenovanou firmou a řešit hned tuto situaci udáváním na ÚOOÚ není fér a ani to nemusí vést k řešení. Pokud byl tento odběr legálně přihlášen, měl by se také legálně odhlásit, případně nepoužívat původní emailovou adresu, která dříve patřila někomu jinému.
David
Oba původní mejly byly už zrušeny. Asi už před měsícem a ty věci chodí tak ob den. I přez to tvrzení tý paní z tý oné firmy.
Chytil jsem tento text, část textu: ...self,property with all rights. Please attach this picture with my name by Roland Schellin, Berlin or remove it from your website next 10 days! Regards R 2/2. část 1/2 asi nedorazila.
Ahoj. Díky za radu, ale to co nevím, je to, jak ten účet zrušit. A ani jsem o něčem podobném nevěděl.
Ahoj. Tak ani tento zásah nijak nepomohl. Zas to přišlo. Vzal jsem další telefon a přendal do něho tu Vodafonskou Simku. Snad se ukáže, jestli je to simkama, nebo telefonama.
Tak už to přestalo. Musel jsem na tu jejich adresu 4home napsat několik naštvaných mejlů a už to laskavě odpojili. Jednou - dvakrát to prostě nestačilo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.