Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Závratě, nevolnost

Od: simie odpovědí: 6 změna:
Dobry den,
posledni dobou (asi 4 dny) trpím závratěmi, bolestí hlavy a chce se mi zvracet(ale nikdy se nevyzvracim). Nechci s tím zbytečně chodit k lékaři, aby mi řekl že to nic není. Nevíte co to může být? Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

repkin*
hodnocení

2x

Jsou to stejné potíže, jako při otřesu mozku, inteligentní člověk, by lékaře vyhledal co nejdříve ;) od toho lékaři jsou, chodí tam lidi co jim nic neni, podle toho co popisujete, tak Vám něco je, tak by to asi bylo vhodné.

jh11

Pro jistotu zkuste pohotovost

v případě krvácení do mozku by mohlo jít o čas.

Nebyl nějaký úraz?

jh11
hodnocení

0x

Kdy se podle vás má jít k lékaři?

Až vám vlak ujede hlavu?

Jen si dojděte k lékaři ten má možnost něco zjistit např. z rozboru krve nebo rentgenu.

Tady vám nikdo kloudně neporadí ani když by ste poslala mejlem jak sedíte na scaneru.

hodnocení

0x

Kolik je vám let? Jak jste vysoká/ý a jakou váhu máte? Nemáte problémy s přijímaním potravy? Nechcete zhubnout? Bez odpovědí vám nikdo není schopen poradit. Může to být tlak, může to být páteř, může to být spousta věcí.

sargo*
hodnocení

0x

První mě napadl nízký tlak, druhé těhotenství, třetí otřes mozku a čtvrté zablokovaná krční páteř... ono bez dalšího se to moc říct nedá. Čtyři dny je tak na hranici, jestli se to nelepší, tak k doktorovi, jestli jo, tak to mohla být klidně nějaká virózka.

hodnocení

0x

Pokud je to tak jak je popisováno, může jít o tzv. Menierovu chorobu, tedy v působnosti odbornosti ORL (ušní, nosní, krční).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]