Dobry den, posledni dobou (asi 4 dny) trpím závratěmi, bolestí hlavy a chce se mi zvracet(ale nikdy se nevyzvracim). Nechci s tím zbytečně chodit k lékaři, aby mi řekl že to nic není. Nevíte co to může být? Děkuji
Jsou to stejné potíže, jako při otřesu mozku, inteligentní člověk, by lékaře vyhledal co nejdříve od toho lékaři jsou, chodí tam lidi co jim nic neni, podle toho co popisujete, tak Vám něco je, tak by to asi bylo vhodné.
Kolik je vám let? Jak jste vysoká/ý a jakou váhu máte? Nemáte problémy s přijímaním potravy? Nechcete zhubnout? Bez odpovědí vám nikdo není schopen poradit. Může to být tlak, může to být páteř, může to být spousta věcí.
První mě napadl nízký tlak, druhé těhotenství, třetí otřes mozku a čtvrté zablokovaná krční páteř... ono bez dalšího se to moc říct nedá. Čtyři dny je tak na hranici, jestli se to nelepší, tak k doktorovi, jestli jo, tak to mohla být klidně nějaká virózka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.