Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám anorexii - co mám dělat

Od: anitram* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den mám takový problém, je mi 16let a vážím 44kg okolí mi říká, že mám anorexii. Já si myslím, že ne, ale čím více čtu o anorexii mám dojem, že ji mám ztratila jsem menstrulaci, hlídám se v jídle- nejím maso, mám stále studené nohy a ruce. Teď jsem zkoušela chvíli jíst normálně, ale nějak už to nedokážu prosím poradte mi jestli můžu mít anorexii a kde případně vyhledat pomoc. Moc předem děkuji za odpověď.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

macach*
hodnocení

2x

Anitram, vypadá to na štítnou žlázu.Navštívila bych endokrinologii.

Papa MCh

martini*
hodnocení

1x

Pokud přemýšlíš o tom, jestli ji máš, je to dobré. Kdybys ji měla, vehementně bys popírala, že máš jakýkoli problém, nezkoušela bys jíst normálně atd. Nepíšeš svojí výšku. Jen z váhy těžko soudit. Pokud jíš aspoň 3x denně, buď v klidu. Zkus si hlídat ať máš pestrou stravu - vlákninu, vitaminy. Maso nejez, když nechceš a zařaď více soji, tofu, luštěnin, mléčných výrobků, vejce atd.

hodnocení

0x

Ono je taky důležité jakou práci děláte.Podle mně kdo pořádně umí pracovat nebo chce pořádně pracovat musí se dobře najíst.Bez pořádné stravy není kvalitně odvedená práce.PO POŘÁDNÉ PRÁCI JE HLAD.A KDYŽ JE HLAD JE ÚPLNĚ JEDNO JESTLI JE NA STOLE MASO,OVOCE NEBO ČOKOLADA. Zkuste se podívat na snímky dětí,které od narození trpí hlady v rozvojových zemich.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]