Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na peníze?

Od: ellhonza* odpovědí: 6 změna:

Ahoj, zajímalo by mě jestli nemáte tipy jak si vydělat. Léto skončili a na brigády teda už nemám čas když chodím do školy, doma mi kapesné nedávají, protože nemají a ještě teď mi koupili PC :/ Zkoušel jsem sázení, ale to je nejistý občas vyhraji a občas zas prohraji. Nebo poker, ale tam by to chtělo něco do začátku což nemám jen tak 2 tisíce ;)

Díky, beru cokoli jakýkoli tip

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

davidp*
hodnocení

1x

Ahoj, zkus přemýšlet o tom, co umíš a za co ti někdo zaplatí. Jestli nemáš nějaké speciální znalosti, pak jediná spolehlivá možnost jsou brigády. Můžeš něco vyhrát sázením, můžeš něco vyhrát v pokeru, ale taky můžeš prohrát i poslední korunu a to není to, co potřebuješ. Soustřeď se na to, co umíš a jestli toho je málo, pak přemýšlej o tom, jak to změnit

David

zvidavajanca*
hodnocení

1x

Jednorázové přivýdělky - někdo něco potřebuje (stěhování, vyklízení, nějaká jednorázová manuální výpomoc)

Víkendové brigády - některé stánky/obchody hledají někoho na víkend

Práce s volnou pracovní dobou - můžeš chodit, kdy se ti to hodí

Doučování - pokud umíš to, co chceš učit a umíš to podat

Sezonní práce v zemědělství - je/bude vinobraní

Výpomoc na stavbě

Jen pozor na práci z domu (typu plnění obálek, kompletace něčeho), chtějí něco dopředu a tak vydělávají, ty nedostaneš nic!

Hazardními hrami moc nevyděláš.

Díkej se na inzeráty okolo/na internetu, odpovídej...

hop®
hodnocení

0x

Manuální brigády o víkendech? ;)

doplněno 14.09.13 23:33:

Mimochodem, nepíšeš svůj věk, mezi brigádou pro 13-tiletého a 22-tiletého možná bude rozdíl...

farrion*
hodnocení

0x

Prodej věcí, které už nebudeš potřebovat na aukru...

nemám čas = nemám peníze, to mi přijde jako logické. Ještě nikdo nevymyslel jak bez ztráty času přijít k penězům... ;) Na sázky se vykašli, ber to max jako koníček... nebo do toho spadneš ani nevíš jak a budeš už navždy chudý.

Jinak aby moje dítě prodávalo svoje věci na Aukru, které jsem mu já koupil s tím, že je už je nebude potřebovat, tak dělat mi to za zády, už se neudržím. Raději bych se s rodiči poradil, zda je to ok.

hodnocení

0x

Souhlasím se Zvídavou Jančou. Nenechat se nachytat na nějaké plnění obálek a podobné naivní nabídky. Ještě jedna věc: pokud jsi dobrý student, tak doučování těch slabších. Každý den 2 hodiny kondic a můžeš si pěkně přivydělat. Sám si tím i zopakuješ učivo. Jinak to sázení je hrozně riskantní, můžeš sice vahrát, ale můžeš projet i všechno, co máš. Do toho bych se nepouštěla. Je od toho jen krok ke gamblerství. Prostě chceš vyhrát a nedaří se, tak chceš pořád a čím dál víc a už to vypadá, že chytíš štěstí za kabát - a místo toho skončíš v léčebně. Něco o tom vím, naštěstí jen po teoretické stránce. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]