Nejste přihlášen/a.
Ahoj, zajímalo by mě jestli nemáte tipy jak si vydělat. Léto skončili a na brigády teda už nemám čas když chodím do školy, doma mi kapesné nedávají, protože nemají a ještě teď mi koupili PC :/ Zkoušel jsem sázení, ale to je nejistý občas vyhraji a občas zas prohraji. Nebo poker, ale tam by to chtělo něco do začátku což nemám jen tak 2 tisíce
Díky, beru cokoli jakýkoli tip
Ahoj, zkus přemýšlet o tom, co umíš a za co ti někdo zaplatí. Jestli nemáš nějaké speciální znalosti, pak jediná spolehlivá možnost jsou brigády. Můžeš něco vyhrát sázením, můžeš něco vyhrát v pokeru, ale taky můžeš prohrát i poslední korunu a to není to, co potřebuješ. Soustřeď se na to, co umíš a jestli toho je málo, pak přemýšlej o tom, jak to změnit
David
Jednorázové přivýdělky - někdo něco potřebuje (stěhování, vyklízení, nějaká jednorázová manuální výpomoc)
Víkendové brigády - některé stánky/obchody hledají někoho na víkend
Práce s volnou pracovní dobou - můžeš chodit, kdy se ti to hodí
Doučování - pokud umíš to, co chceš učit a umíš to podat
Sezonní práce v zemědělství - je/bude vinobraní
Výpomoc na stavbě
Jen pozor na práci z domu (typu plnění obálek, kompletace něčeho), chtějí něco dopředu a tak vydělávají, ty nedostaneš nic!
Hazardními hrami moc nevyděláš.
Díkej se na inzeráty okolo/na internetu, odpovídej...
Manuální brigády o víkendech?
Mimochodem, nepíšeš svůj věk, mezi brigádou pro 13-tiletého a 22-tiletého možná bude rozdíl...
nemám čas = nemám peníze, to mi přijde jako logické. Ještě nikdo nevymyslel jak bez ztráty času přijít k penězům... Na sázky se vykašli, ber to max jako koníček... nebo do toho spadneš ani nevíš jak a budeš už navždy chudý.
Jinak aby moje dítě prodávalo svoje věci na Aukru, které jsem mu já koupil s tím, že je už je nebude potřebovat, tak dělat mi to za zády, už se neudržím. Raději bych se s rodiči poradil, zda je to ok.
Souhlasím se Zvídavou Jančou. Nenechat se nachytat na nějaké plnění obálek a podobné naivní nabídky. Ještě jedna věc: pokud jsi dobrý student, tak doučování těch slabších. Každý den 2 hodiny kondic a můžeš si pěkně přivydělat. Sám si tím i zopakuješ učivo. Jinak to sázení je hrozně riskantní, můžeš sice vahrát, ale můžeš projet i všechno, co máš. Do toho bych se nepouštěla. Je od toho jen krok ke gamblerství. Prostě chceš vyhrát a nedaří se, tak chceš pořád a čím dál víc a už to vypadá, že chytíš štěstí za kabát - a místo toho skončíš v léčebně. Něco o tom vím, naštěstí jen po teoretické stránce. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.