Nejste přihlášen/a.
Zajímalo by mě, jak vnímate muže s opravdu větším ochlupením... Nemyslím nohy, ruce... To je podle mě normální. Přítel má i záda, břicho... A já s tím nemám problém, dokonce bych řekla, že ho vnímám jako opravdového chlapa a více mě vzrušuje.
Jaký je tedy váš názor...?
Je to otázka spíše pro ženy, ne pro muže, kteři zde chtějí moralizovat, že velmi rádi používají voskové pásky a milují pocit hladce oholeného podpaží. :D :D
Kde jste přišla k informaci, že muži "velmi rádi používají voskové pásky a milují pocit hladce oholeného podpaží"?. Já tedy ne. A to jsem chlupatý po celém těle a nehodlám s tím nic dělat. Nikdy to žádné mé přítelkyni nevadilo.
doplněno 14.09.13 20:43: Ještě jste se ptala - "problém, nebo výhoda?" Žádný zvláštní problém v tom nevidím, ale výhodu taky ne . Prostě je to tak. Jen v posteli pod matrací bývá více vypadaných chlupů. Na to, aby to třeba chránilo před zimou to přece jen nestačí
.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.