Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výrazně ochlupení muži. Problém nebo výhoda?

Od: overname* odpovědí: 7 změna:

Zajímalo by mě, jak vnímate muže s opravdu větším ochlupením... Nemyslím nohy, ruce... To je podle mě normální. Přítel má i záda, břicho... A já s tím nemám problém, dokonce bych řekla, že ho vnímám jako opravdového chlapa a více mě vzrušuje.

Jaký je tedy váš názor...?

Je to otázka spíše pro ženy, ne pro muže, kteři zde chtějí moralizovat, že velmi rádi používají voskové pásky a milují pocit hladce oholeného podpaží. :D :D

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vlasatec*
hodnocení

0x
A ja mám jednu otázku na vás, líbí se vám ho na tom těle libat?
overname*
hodnocení

Tak já odpovím otázkou. :D Vy zřejmě máte představu nepřístupné džungle? :D

vlasatec*
To ne stačí málo ale je to nepříjemné? nevadí to v puse? :-D

ohneta*
hodnocení

0x

Jsem sice muž, ale i tak odpovím. Každá žena to má jinak, některé se líbí holátka, jiné ti víc zarostlí. Osobně bych voskové pásky nepoužil ani za nic. Au :D

hodnocení

0x

Kde jste přišla k informaci, že muži "velmi rádi používají voskové pásky a milují pocit hladce oholeného podpaží"?. Já tedy ne. A to jsem chlupatý po celém těle a nehodlám s tím nic dělat. Nikdy to žádné mé přítelkyni nevadilo.

doplněno 14.09.13 20:43:

Ještě jste se ptala - "problém, nebo výhoda?" Žádný zvláštní problém v tom nevidím, ale výhodu taky ne *nevi* . Prostě je to tak. Jen v posteli pod matrací bývá více vypadaných chlupů. Na to, aby to třeba chránilo před zimou to přece jen nestačí *smich*.

overname*
hodnocení

Byl to pouze vtípek a narážka na kluky ve stylu Justina Biebra a jiných podivuhodných idolů... :D :) Kteří by chtěli mít narážky na muže. :)

kami95
hodnocení

0x

Tak chlupaté i záda je trochu..no nevím, pokud tě to vzrušuje tak nevím, kde by mohla být chyba..na ostatní nehleď..mě se oholení hnusí a moc chlupatého jsem snad ani neviděla..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]