Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prodej kabelky na internetu

Od: misulenka odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, ráda bych vás všechny tímto požádala o radu. Před necelým půlrokem jsem prostřednictvím nejmenovanného inzertního serveru prodala jedné slečně kabelku, u které byl uveden jak její popis, tak i její fotografie. Na základě toho slečna s obchodem souhlasila. Kabelka jí byla doručena přes českou poštu a pár dní na to mi začala psát e-maily, ve kterých uvedla, že kabelka, která byla v balíku, nebyla ta, která byla na fotkách u inzerátu. Jednalo se o originální kabelku zn. Louis Vuitton a místo toho se mi snaží podstrčit její fake ( jedná se totiž o přesnou napodobeninu té samé kabelky, kterou jsem jí původně prodala ). Byla mě udat na kriminální policii a případu se posléze ujala přestupková komise našeho MěÚ, kam slečna tuto kabelku ( nikoli původně zaslaný originál, nýbrž zmiňovaný fake ) přinesla. S tím přinesla i balík, ve kterém jí byla kabelka odeslána, avšak tento balík byl již otevřený, proto do něj bylo možné vložit jakoukoli jinou kabelku. Zajímá mě, zda někdo z vás nemá s tímto podobnou zkušenost. Budu vděčná za jakoukoli radu, jak bych se proti tomuto podvodu mohla bránit.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

martini*
hodnocení

0x

Jistě máte svědky k tomu, že jste měla original vuittona, musíte tedy kontrovat a podat na ní trestní oznámení pro křivé obvinění. Nemáte i doklady o tom, že jste tu kabelku kupovala?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]