Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Do čeho investovat 200 000?

Od: essi odpovědí: 2 změna:

čau,chtěl bych se zeptat,chci investovat do něčeho 200 000 a potřeboval bych poradit,v čem je možné největší zhodnocení? Napadlo mě koupit nějakou menší/větší trafiku,které se prodávají v Praze přímo u autobusového a vlakového nádraží a provozovat jej? Ale jaká je šance atd...Pak mě ještě napadlo koupení v Praze garáž.stání -->pronájem(malý výnos)... mám to do Prahy 5km.Děkuji za nápady.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

stirecek*
hodnocení

1x
S trafikama by ti mohli poradit kamarádi z ODS, na to my jsme malé ryby :)
Sám za sebe bych ti mohl poradit dividendove akcie, za předpokladu, ze peníze nebudeš v dohledné době potřebovat. Je to.bez starostí a výnos celkem slušný. Ovšem za určitou míru rizika.

valach*
hodnocení

0x

Investuj je do mě :D určitě neproděláš :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]