Nejste přihlášen/a.
Ahoj, jen 2x v životě se mi stalo, že při velkém stresu, hádce, prostě kdy jsem psychicky na dně se mi zrychlí dech. Nedokážu to ovládnout - dýchám hodně rychle a zhluboka jako kdybych doběhl maraton. Dále mi začne "mravenčit" vršek hlavy a poté i prsty na rukou. Během 3 minut mravenčení zmizí a poté i dýchání se sklidní. Stát na nohou není možné. Většinou sebou seknu na zem.
Je to normální? Nějak mě to netrápí (zatím se mi to stalo jen 2x), ale ptám se spíš jentak ze zvědavosti nebo jestli se děje něco podobného i vám. Dík
Jak jste starý, kolik je vám let? Co děláte, studujete, pracujete?
doplněno 14.09.13 11:23: Mi to totiž příjde jako úzkost nebo hysterie. Tam jsou tyhle projevy. Zkuste se popleskat po tvářích. Tam jsou totiž nervová zakončení, která vás vrátí do reality. Pohlídat si dýchání a přimět se, dýchat pomalu a hluboce. Když to nepomůže, tak dýchat do sáčku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.