Nejste přihlášen/a.
Nemáte tip jak nabrat energii? Vždy jsem už od rána unavenej a když dojdu z práce tak zvládám sotva ležet =D spím cca 7-8 hodin což je dost (o víkendu i dýl) Po dlouhý době sem se v pondělí probudil odpočatej a cejtil sem se tak až do večera,ale další den zase únava. Třeba co bych měl zařadit do jídelníčku a podobně? Předem děkuji
Káva, energy drinky, zelený nebo černý čaj. Jestli je ti více než 18 let, mohu ti říci, že někoho může dočasně povzbudit alkohol..
Tak bez kávy se nehnu stíhám max 2 denně. Energy drink si dám občas a s tím alkoholem to je možný,ale nesmí to být jedno,dvě piva to mě uspí úplně =D
Energy drinky nebrat, to je zbytečná chemie, která na chvíli může odstranit únavu, která se pak vrátí dříve a více. Kafe někdy pomáhá, ale na někoho nemá v tomhle směru žádný účinek, navíc moc neprospívá zažívání.
Já se také nebráním se ve volnu hodiny válet v pelechu, ale pak vstanu (protože musím) a vyrazím do práce, tím se probudím ke své obvyklé aktivitě...
Mimochodem, co děláte za práci?
Možná se jedná opravdu o nějaký zdravotní problém, který zde nevyřešíme, pak nic jiného než odborné vyšetření a následná léčba nepomůže...
...anebo jste jen línej jako já
Já se v práci taky většinou neflákám, dělám ve stavařině...
Zejtra mě čeká stěhování a instalace krbovek, ty kamna mají podle propektu 94kg...
Možná proto když náhodou nemusím do práce, tak jsem rád línej a rád se flákám...
Jak se stravujete (máte pestrou stravu s dostatkem vitamínů a minerálů) a vypijete přes den dostatek tekutin? I to se může projevit únavou.
Je prava že když byli vedra tak sem bez problému vypil 5litrů za den,teď vypiju max. 3litry denně. Ovoce a zeleninu bych mohl jíst asi víc no a minerálů mám asi dostatek,poslední dobou sem pil magnesii =D
Nevím co tím myslíš,normálně bych ji nepil,ale byla po ruce =D
Tím nechci říct,že sem to tu nepsal i kvůli tomu že propagují jak je zdravá =D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.