Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tlak za hrudní kostí

Od: sword® odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, prosím Vás mám tento dotaz: kamaráda občas třeba jednou dvakrat za měsíc jak říká něco ho jako začne tlačit za hrudní kostí a jak říká odstraní to tak, že se vicekrát zhluboka nadýchne a je to v pořádku. Doporučil jsem mu doktora a ten mě dal. Neměl jste někdo takový problém. Podotýkám je to nekuřák.Děkuji za názory

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Tento problém může být z mnoha důvodů, které nikdo z nás nedokáže upřesnit. Může to být srdíčko, může to být ploténka, která skřípla nějaký nervík, může to být překyselený žaludek a vracející se žaludeční šťávy do jícnu. Jestliže je to velmi citelné, ať se snaží vypozorovat, kdy, po čem se to projevilo. ;) Kolik má roků?

rnk*
hodnocení

2x

Infarkt to nebude. Na ten nemá dýchání vliv.

rnk:Vaše názory se mně opravdu líbí *zed*V rodině jsme měli již cca 5 infarktů,a u dvou z nich jsem byla osobně...Vliv na dýchání tedy má,a jaký,děs a hrůza *zed*

hodnocení

2x

muže to byt cokoliv.. mě to taky občas dělá.. spíš to je nějaky nerv

fuxa*
hodnocení

1x

Tlaková, svíravá nebo pálivá bolest za hrudní kostí může signalizovat anginu pectoris. Nevyplatí se ji podcenit, příště to může být infarkt.

hledamzdravi.cz/...

-------------------

Ale takovéto diagnózy po Netu jsou k ničemu. Je to jednoduché - na příp. diagnózy jsou doktoři.

Je ale zřejmě fakt,že vlastníkovi těla se tělo něco pokouší sdělit.

hodnocení

1x
Zdravim:)Muze to mit od patere,nebo od nervu-spatne a melke dychani.Mel by zacit cvicit,tim nejen zpevni pater,ale nauci se i spravne dychat:)Na toto je dobry Pilates i Joga.Nemyslete si,to neni cviceni pouze pro zeny...Take to muze mit od srdce,mel by si nechat radeji nechat zmerit kr.tlak,a k tomu lekari prece jenom zajit,zdravi mame pouze jedno!

petrkess*
hodnocení

0x

Doporučil bych komplexní vyšetření, pro jistotu.

Může to být také pozůstatek po nějakém úrazu. Čili bych se zeptal : měl kamarád nějaqké zranění v této oblasti? Když jsem měl něco zlomeného, bolelo mě to ještě asi 5 let po zahojení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]