Pracovni uraz a bodove ohodnoceni

Od: Datum: 12.09.13 13:21 odpovědí: 13 změna: 18.09.13 12:37

Dobry den,

v pondeli 2.9. jsem si v rannich hodinach podvrtnul kotnik a pracoval s nim. Odpoledne po navratu jsem toto oznamil zamestnavateli v miste sidle firmy. Druhy den jsem zustal doma s tim, ze jsem zavolal zamestnavateli, ze si do konce tydne vezmu dovolenou. V patek jsem se ale rozhodl jit k lekari, jelikoz otok pretrvaval. Lekarka me prohlidka kotnik, poslala na rentgen a nasledne vystavila nechopenku zpetne, takze jsem v pracovni neschopnosti hned od druheho dne t.j. 3.9. a mam v neschopence uvedeno, ze toto mam vedeno jako pracovni uraz. Zaroven mi toto muzou potvrdit i 2 kolegove jako svedci. Mezi tim vsak vedouci odjel na dovolenou.

Chtel bych se zeptat jak nadale postupovat:

- predpokladam, ze prvni vec kterou mam udelat je sepsani o pracovnim urazu se zamestnavatelem?

- mam si pote nechat kopii tohoto sepsani o urazu?

- mam zajit na svoji pojistovnu a oznamit tuto skutecnost?

- zjistil jsem, ze existuje i nejake bodove ohodnoceni urazu (kdo jej vystavi a u koho toto lze uplatnovat)?

Predem dekuji za jakekoliv pripominky ci reakce a omlouvam se za neznalost, ale jsem na neschopence s pracovnim urazem poprve.


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 12.09.13 13:49
avatar

Ad1) sepsání do knihy úrazu jste měl udělat hned, jak se vám úraz stal

Ad2) kopie není třeba, ale pokud chcete

ad3) na pojištovnu chodit nemusíte

ad4) bodové ohodnocení existuje, vystaví ho ošetřující lékař až po ukončení léčby. Papíry byste měl dostat od zaměstnavatele a i jemu je poté odevzdat. Jedná se o dokumenty pro pojišťovnu, u které je zaměstnavatel pojištěn pro tyto případy. Bude vám náležet bolestné a náhrada ušlého zisku.

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 12.09.13 15:15
avatar

Ještě doplním - budou vám náležet i náklady na léčení, tedy léky, třiceti korunový poplatek u lékaře Je tedy nutné si schovávat doklady za tyto platby. Problém spíš vidím v bodě 1, aby se zaměstnavatel nekroutil.

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 12.09.13 21:21
avatar

Aby se zaměstnavatel nekroutil-Vy jste totiž měl povinnost NEPRODLENÉ jej informovat o PÚ a pokud bylo možné,tak IHNED sepsat protokol či zapsat do deníku práce atd.

Ohodnoceno: 0x
 
Od: cermak
Datum: 16.09.13 17:46

Dekuji za odpovedi, jen se zeptam jak je to s vyplacenim nemocenske, kdo ji bude vyplacet? Zamestnavatel? Dekuji

Datum: 16.09.13 17:54
avatar

Na vyplácení nemocenské se nic nemění, akorát výplata ušlého zisku přijde od pojišťovny, u které je zaměstnavatel pro tyto případy pojištěn. Ovšem tyhle peníze přijdou až po vyléčení. Pojišťovna má na vyřízení 30 dní.

doplněno 16.09.13 21:51:

složenskou, nebo na účet, jakou formu výplaty zvolíte je na vás

Ohodnoceno: 0x
 
Od: cermak
Datum: 16.09.13 19:38
Dekuji, jen v tom ted trochu tapu. Nemocenskou vyplati zamestnavatel v pravidelnem vyplatnim terminu, t.j. nemocenska od prvniho dne ve vysi prumerneho vydelku? A vyplatu usleho zisku = bodove ohodnoceni urazu od lekare pojistovna zamestnavatele? To bude vyplaceno slozenkou?
Datum: 16.09.13 21:38
avatar
Nemocenskou platí zaměstnavatel a az ukončíte nemoc, pojišťovna na základě průměrného výdělku před pracovním úrazem vám doplatí rozdíl. Jen tam ten zaměstnavatel musí ty papiry poslat. Ja jsem zamestnavatele musel písemně vyzvat. Bodové ohodnocení-bolestne vydává lékař, to odevzdáte zaměstnavateli a on to pošle své pojišťovně. Taky tam přiložíte náklady spojené s léčbou, léky, poplatky, dopravné, poštovné atd. Tedy uctenky . Tiskopisy jsou ke stažení na stránkách kooperativy. ještě dodám, ze za zameskanou dobu u pracovního úrazu se nekrátí nárok na dovolenou.
Ohodnoceno: 0x
 
Od: cermak
Datum: 17.09.13 18:25

Dekuji

Datum: 17.09.13 21:06
avatar

To Ohmeta-ono to spíše může záležet od firmy-já na příklad po PÚ bral od firmy celou dobu PN 100%!

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 17.09.13 22:17
avatar

Je to možné, asi záleží na tom, jaké podmínky má zaměstnavatel dojednané s pojišťovnou. Já dostal peníze přímo od pojištovny, vy od zaměstnavatele, kterému nejspíš tu výplatu uhradila pojišťovna.

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 17.09.13 23:55
avatar
Ono je to jedno. Náhradu mzdy nebo bolestné může vyplatit zaměstnavatel, který si to bude následně u pojišťovny refundovat. Nebo pojišťovna plní přímo poskozenemu .
Ohodnoceno: 0x
 
Od: cermak
Datum: 18.09.13 06:13
Dekuji. Take by me jeste zajimalo, jake povinnosti a terminy ma zamestnavatel ohledne pracovniho urazu? Sepsani ma byt provedeno se zamestnancem do nejakeho urceneho tiskopisu-napriklad urazova knizka? Kam a na jake urady a do kdy je povinnen to nahlasit? Pripadne jine povinnosti, ktere jsou s tim spojene? Dekuji. Ptam se z duvodu abych neco nezanedbal z moji strany. Take jsem slysel, ze pojisteni, ktere ma zamestnavatel povinnost pro tyto pripady mit uzavrene poskytuji u nas jen dve pojistovny?
Datum: 18.09.13 12:37
avatar

Zaměstnavatel nemá povinnosti žádné. Sice bodové ohodnocení proplatili bez problémů, ale náhradu mzdy jsem musel žádat písemně. Na stránkách kooperativy jsem si stáhnul veškeré tiskopisy, vyplnil a poslal. Rentu jem musel žádat s pomocí inspektorátu práce, to trvalo asi deset měs. Jsou dvě pojištovny, tuším česká a výše zmíněná kooperativa.

Ohodnoceno: 0x
 

 

 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.