Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejlepší SMS brána na internetu

Od: anzionka® odpovědí: 10 změna:

Zdravím, chtěla bych nějaké tipy na dobré SMS brány, které jsou zdarma, do všech sítí, bez opisování kódů, s co nejméně reklamami... Díky. Anzionka.

doplněno 12.09.13 12:14:

Jo a aby se dalo napsat co nejvíce znaků, okolo 160. A aby to tu SMS u příjemce nekouskovalo...

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Takové bohužel neexistují. Všechno jde tak jako tak přes brány operátorů a z toho vyplývají ona omezení a opisování kódů.

park.vodafone.cz (dlouhé až cca 800 znaků, příjemce ani nepozná že je psána z internetu - dojde z Vašeho čísla - nutná registrace).

sms.t-zones.cz (max 160 znaků)

ale stejně to kazí O2, které rozděluje po 60 znacích.

hodnocení

Díky. U toho park.vodafone.cz registrace zahrnuje co? Musím zadat svoje číslo, e-mail? A nekouskute tato brána SMS?
Tím, že to kazí O2, to myslíte, že u všech SMS bran příjmce vidí rozkouskovanou SMS po 60 znacích?

vodafonepark nekouskuje, tam to chodí v pohodě v celku. Ale možnost jak přes SMS bránu poslat do O2 dlouhou smsku bez kouskování snad ani není.

hodnocení

Me to O2 tak stve! Zrovna cela nase rodina je u O2. Je blby, kdyz se jedna SMS cca o 100 znacich rozkouskuje na 4 necitelne...
jirbar*

O2 1188 s registrací Otrava zadávat kód

hodnocení

A nebude se to kouskovat? Vyzkousela jsem vsemozne brany a vsechny kouskovaly. :(

ingdezogondolan*
hodnocení

1x

Vám sms poslané přes počítač chodí? Já se většinou dozvím, že sms nepřišla, i když se zobrazilo, že byla odeslána.

hodnocení

Já si sama sobě přes net neposílám, ale přátelům normálně chodí...

aaaaaa*

moje zkušenost .. odhaduji 70% dojde, možná méně, jak kdy.

jirbar*
hodnocení

0x

www.poslatsms.cz lepší program Dreamcom (Kubik) ten nabízí spoustu bran

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma sms brana

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]