Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pobolívá ledvina

Od: sword® odpovědí: 7 změna:

Prosím Vás nevíte co se dá dělat s pobolívající ledvinou,asi jsem nastydl a jsem si toho vědom.Děkuji za rady

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

1x

Je to veliký průser,kamaráde.Právě jsem se vrátil z kliniky,kde mi dělali biopsii ledvin.A to tě pak teprve ta ledvina bolí.Měsíc naprostý klid.

JABRAKA

hodnocení

proboha co to je ta biopsie já a doktor to nejde moc do sebe:)

Biopsii pusťte z hlavy a pijte urologický čaj.

hodnocení

0x

Pokud se Vám nezdá, že by to chtělo lékaře, tak teplo a urologický čaj. Prolévejte se, co to dá.

sttonda
hodnocení

0x

Mám občas také problémy s ledvinami, kromě urologického čaje se mi osvědčil čaj z řepíku.

hodnocení

0x

Trpíte opravdu na ledviny, někdy si tento problém lidé pletou s bolestí zad. Někdy jsou bolesti podobné. Bolívají mě ledviny i záda a proto vím o čem je řeč. Urologickým čajem a klidem nic nepokazíte.

seuss*
hodnocení

0x

Jak dlouho trpite bolesti? A dale, jste si urcite jisty, ze jste spravne lokalizoval ohnisko bolesti? V kazdym pripade vam tu tezko pomuzeme, kdyz nevime vubec nic dalsiho, takze zalezi na vas. Ale pokud je to opravdu problem ledvin, tak cim pozdeji s tim zajdete k doktorovi, tim horsi cekejte nasledky a delsi lecbu (moje segra by vam mohla vypravet). Urologicky caj je sice fajn, ale zavaznejsi problem urcite nevyresi. Takze volba je na vas, moje rada: Jdete k doktorovi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]