Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak prekonat krizi ve vztahu?

Od: lucinkaa* odpovědí: 10 změna:

Dobré rano,

Tentokrat budu mluvit za sebe, partnerovi je 21 a me 18.. jsme spolu rok a ctvrt zhruba...Určite kazdej z Vás mel ve vztahu nekdy krizi, a ja bych se chtela zeptat, jak jste tu krizi prekonali..? Neustale se spolu hadame, ja jsem hodne citliva, takze to obrecim celkem casto. Mluvili sme o tom spolu a chceme spolu byt i nadale.. prosím vás o vase rady, jak to prekonat, děkuju.

Hezkej den!

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

radil*
hodnocení

0x

Každý vztah je o kompromisech obou (všech) stran a vzájemné toleranci. Prostě to buď překonáte nebo ne, na to žádná rada neexistuje. Každopádně hádky po roce mi přijdou dost rychle, co budete dělat po 20ti letech manželství?

pfpetr*
hodnocení

0x
hodne zalezi o cem se hadate pokud jeden od druheho cekate nejakou zmenu tak bude kratkodoba a vetsinou to nema cenu. Napiste vyc kvuly cemu jsou hadky? Bydlite spolu?
lucinkaa*
hodnocení

kvuli uplnym blbostem, spis ja mam spatny obdobi a nelibi se mi, jak se ke me chova, jsem dost citliva a potrebuju vedet, ze mam nekoho, kdo me podrzi...a tak..

doplněno 12.09.13 07:23:

ne nebydlíme spolu :)

Pěkný den. Bez vzájemné vstřícnosti, tolerance a hlavně důvěry, nevydrží žádný vztah fungovat. Měli byste si s přítelem sednout a vzájemně si vyříkat co vám ve vztahu vadí a hledat cestu k domluvě. Když má někdo někoho rád, musí ho brát takového jaký je, ale snaha o zachování funkčního vztahu musí být vždy oboustranná. Když se Vám však už nyní nelíbí jak se k Vám partner chová, co budete říkat za pět, deset let a jak to budete snášet?

petrkess*
hodnocení

0x

Láska všechno vyřeší.. a proto se milujte..

pt®
hodnocení

0x

Za prvé jste oba příliš mladí a učíte se teprve, jak v partnerském vztahu vycházet. - pt

jh11
hodnocení

0x

Hlavně ze sebe nedělej stíhačku, měj svou hrdost.

Jestliže se bojíš ztráty zájmu, tak to řeš až bude důvod s chladnou hlavou.

davidp*
hodnocení

0x

Ahoj Lucko, všechno je to o toleranci. Dospělost je mimo jiné o tom, že dokážeme jiným tolerovat drobné nedostatky a neočekáváme, že je vše dokonalé nebo přesně podle našich představ. Proto nelpíme na blbostech a když jsme z nějakého důvodu naštvaní, nejdřív se to pokusíme vyřešit v sobě a pokud je třeba, pokusíme si o tom s partnerkou promluvit pokud možno bez zbytečných emocí a hysterie. Pořád máme na paměti, že tomu druhému nechceme ublížit a podle toho se k němu chováme.

David

hodnocení

0x

Zkuste si na předem domluvený počet dní dát pauzu. Uvidíte jestli si budete chybět, jestli se vám bude stýskat.

olinlitomericko
hodnocení

0x

...zeptej se "partnera", co vlastně přesně po Tobě chce, co se mu porád nelíbí nebo co děláš podle něj špatně. Jste oba relativně mladí, ale když Tě bude chtít hodně od základů změnit, kašli na něj, najdi si lepšího nebo počkej až dospěje ( to se u něj může stát až v 60-ti letech po infarktu nebo po úrazu hlavy už zítra, ale to riziko, že se mu paměť vrátí... ). Určitě bych "brečel"nad něčím, co mě a moje nervy ničí a ubírá energii, nic pro mě. Potom můžeš říct: Pořád se hádáme, náš vztah do budoucna nemá význam, já se kvůli tobě nebudu předělávat a přetvařovat. Stejně by to po několika měsících dopadlo rozchodem. A nebo: Pokud se nechce on přizpůsobit Tvým představám o spolužití ( tolerance ), není nad čím přemýšlet a nezbývá než se na delší dobu nevidět (on přileze, je to chlap a při troše sebeúcty se Ti omluví a něco dohodnete, aby jste spolu vycházeli) nebo to ukončit... Podle data narození v horoskopu můžeš zjistit jeho vlastnosti-přednosti a chyby, čehož se dá samo sebou využít- zbynekmlcoch.cz/... Tahle web stránka mi přijde nejvíce obsažná a výstižná. Jinak přeju hodně štěstí v životě

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]