Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Uzly na řetízku - co s tím?

Od: 39 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,chtěla bych se zeptat:

Mám doma řetízek a já ho mám v krabičce s plyšem.No ale stejně se mi řetízek na dvou místech zacuchal.Vznikli dva uzlíky a nejdou mi rozplést.Co mám dělat?Co když zajdu do klenotnictví?Myslíte že mi to tam rozmotaj?a nebude to něco stát?

Předem děkuju za odpověď.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Vemte jej do dlaně a přiklopte dlaní druhou. Ve vzniklé dutině jím potřásejte, po chvíli dojde k uvolnění a snadnějšímu rozpletení.

doplněno 07.03.09 19:10:

Můžete jej tajé uzavřít do sklenky a třesením dosáhnout uvolnění uzlíků...

39
hodnocení

Vubec to nepomáhá pane strejc.co mám dělat:(

hodnocení

0x

Velmi jednoduše rozmotáte zasukovaný řetízek, když na "suk" kápnete kapku oleje a pomocí dvou jehel, zapíchnutých do suku, jemným tlakem na protilehlou stranu suk uvolníte. (Jehly od sebe jakoby roztáhnete.)

doplněno 07.03.09 19:31:

V klenotnictví by Vám pravděpodobně pomohli a možná i zadarmo, je to maličkost.

hodnocení

0x

Součky lehce promni mezy palecem a ukazováčkem. Uvolní se.

evzen*
hodnocení

0x

Myslím,že zajít do klenotnictví je to nejrozumnější řešení.A nebo v klidu doma opatrně a zvolna se to může také povést.Musíte ale být velmi trpělivý/á/.:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]