Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Za jak dlouho sex ve vztahu?

Od: petrkess* odpovědí: 6 změna:

Je mi 25 let, a seznámil jsem se s jednou slečnou. Chodíme spolu na procházky. Nevím ale, jak najít příležitost k políbení.

Známe se asi měsíc. Drželi jsme se za ruce a upřímně si povídali. Je ale obvyklé, že vztah se zatím dále nestupňuje? A za jak dlouho je podle vás správné začít žít spolu sexuálně? Je lepší se dříve víc poznat, nebo už mělo k sexu dojít?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Správně to bude, až se přestanete ptát, kdy. Správná doba pro sex je tehdy, když o něj stojí oba dva. Žádná teoretická "správná doba" neexistuje.

A ano, napřed byste se měli lépe poznat (ovšem já jsem "stará škola").

rnk*
hodnocení

1x

Panic, že? Prostě ji polib. Nejprve na tvář, při rozloučení. Příště na ústa. JInak si najde jiného, schopnějšího.

petrkess*
hodnocení

Ne, panic nejsem.

davidp*
hodnocení

1x

Dobrý den, možná čekáte, že jeden druhému něco naznačí, ale nakonec nikdo nepřevezme iniciativu. Pro začátek si zkuste sám říct o pusu na rozloučenou a pak se uvidí.

David

hodnocení

0x

ve 25ti pokud ma rada sex tak klidne za par dnu , nic na tom neni , jen asi neciti k tobe to co by mela , jinak by se vztah stupnoval

ria*
hodnocení

0x

Slečna bude "staromódní" a čeká až uděláš první krok - na nic netlačit, ale polibek už je určitě na místě, nejlíp při loučení - pak časem vínko, filmík..atdatd : )... Taky jsem si takhle vyrážela s klukem - oba jsme byli stydlivější a nakonec skončili jen jako přátelé :D... prošvihli jsme správnou dobu... hodně štěstí : )

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]