Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co me to boli?

Od: syfrig* odpovědí: 6 změna:

Dobry vecer,uz delsi dobu me boli driv jen obcas nekdy vubec ted,ale mnohem casteji nekdy mene nekdy vice na prave strane presne pod zebrem smerem k boku.Nevite co tam je?At vim s cim mam pocitat a o cem premyslet-dekuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, myslím, že je tam žlučník. Může bolet např. po tučném nebo česneku. Zdravím!

hm*
hodnocení

0x

Taky bych tipnul žlučník. A když zlobí, může zlobit po ledasčem. Zkuste vypozorovat, jestli na to má jídlo vliv.

rnk*
hodnocení

0x

Žlučník. Mě na to pomáhá pivo. Stačí 2 deci. Neberete Helicid? Nebo něco podobného proti překyselení žaludku či pálení žáhy?

doplněno 11.09.13 10:02:

Jakmile jsem přestal brát léky zmíněné výše a vyhýbám se přepalovaným rostlinným tukům (smažení na oleji) a hydrogenovaným rostlinným tukům (ztužené rostlinné tuky) tak o žlučníku vůbec nevím. A to mne předtím bolel denně. Vše ostatní jím bez problému. Doktoři nad tím jen kroutí hlavama.

Operace není jediné řešení. Je to poslední nevratná možnost.

ivik*
hodnocení

0x

Zajděte k doktorovi a on pošle na UZV.Neodkládejte to, pokud to bude žlučník, je lepší operace,já jsem to odkládala a pak to byl mazec...

syfrig*
hodnocení

nevim?Ale zlucnik to asi nebude piva piji / koralku ne/ jim vsechno a zadna zmena,kdyz snim rizek,cesnek,tlacenku atd..neboli to vic.Nebudou to jatra?

hodnocení

0x

Žlučník je mrcha. Nebolí po skoro jedu a někdy rozbolí po vodě, po rozčílení, někdy jen tak. Ale v těch místech je zatáčka tlustého střeva a když je nadmuté, tlačí na játra a na žlučník a otdut může být ta bolest.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]