Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rekvalifikace - pu

Od: percykl odpovědí: 6 změna:
Zdravim, pred prazdninama sem mel moznost udelat si zdarma rekvalifiakci, ale doufam sem ze si do te doby sezenu praci. Proplatili by mi PU kdybych si chtel udelat ted nekdy rekvalifikaci? a kde jsou stranky kde bych to mohl najit?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Také zdravím. Viz: portal.mpsv.cz/...

percykl

moc se v tom nevyznam :)

percykl

aha, uz vim... a stranky kde bych mohl najit rekvalifikace?

iz*
hodnocení

0x

Základní informace k rekvalikacím najdete v odkazu od KapkyNaděje, přesnější informace by Vám měla podat pobočka ÚP, u které jste evidován. Nabídka rekvalifikací může být kraj od kraje jiná (podle situace na pracovním trhu).

Uvedete-li svou výchozí kvalifikaci nebo oblast, o kterou se zajímáte, a kraj nebo okres, v němž hledáte práci, poohlédnu se Vám po nabídce rekvalifikací.

percykl

tak chtel bych si udelat rekvalifikaci na zamecnika / automechanika / nebo jiny ucebni obor krome prodavače. Jihočeský kraj (při nejlepsim ČB, ale je to celkem jedno). Děkuji za váš čas

percykl
hodnocení

0x

Měl bych ještě poslední otázku: na portal.mpsv.cz/... sem nasel prehled nabízených kurzů - to jsou kurzy z kterých si můžu vybrat a oni mi to sami zprostředkujou nebo to je jen seznam kurzů, které mi muzou proplatit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]