Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rekvalifikace - pu

Od: percykl
Zdravim, pred prazdninama sem mel moznost udelat si zdarma rekvalifiakci, ale doufam sem ze si do te doby sezenu praci. Proplatili by mi PU kdybych si chtel udelat ted nekdy rekvalifikaci? a kde jsou stranky kde bych to mohl najit?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Také zdravím. Viz: portal.mpsv.cz/...

percykl

moc se v tom nevyznam :)

percykl

aha, uz vim... a stranky kde bych mohl najit rekvalifikace?

iz*
hodnocení

0x

Základní informace k rekvalikacím najdete v odkazu od KapkyNaděje, přesnější informace by Vám měla podat pobočka ÚP, u které jste evidován. Nabídka rekvalifikací může být kraj od kraje jiná (podle situace na pracovním trhu).

Uvedete-li svou výchozí kvalifikaci nebo oblast, o kterou se zajímáte, a kraj nebo okres, v němž hledáte práci, poohlédnu se Vám po nabídce rekvalifikací.

percykl

tak chtel bych si udelat rekvalifikaci na zamecnika / automechanika / nebo jiny ucebni obor krome prodavače. Jihočeský kraj (při nejlepsim ČB, ale je to celkem jedno). Děkuji za váš čas

percykl
hodnocení

0x

Měl bych ještě poslední otázku: na portal.mpsv.cz/... sem nasel prehled nabízených kurzů - to jsou kurzy z kterých si můžu vybrat a oni mi to sami zprostředkujou nebo to je jen seznam kurzů, které mi muzou proplatit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]