Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám problém. Líbí se mi jeden kluk s kterým chodím do třídy. Mám ho ráda už dva roky (přestoupil k nám).
Před dvěmi rokami: první den přišel do třídý mě se moc nelíbí (nikomu). O dva dny později napsal jeho kámoš na tabuli moje jméno plus jeho rovná se srdce a řekl že to udělal pro něho. Asi o týden později mi vlastně došlo že se mi líbí tak jsem to řekla kámošce ona se mi začala smát to je jedno. O rok později jeden divný spolužák hodil jeho flexu ke mě a zrovna začala hodina tak jsem mu ji donesla on se usmál a řekl díky. Po hodině šel předemnou po schodech otočil se na mě a usmál se. Za den pozdeji jsem já kráva chtěla rozdávat pravítka nebo co to bylo. Učitelka zabavila je před 3 dny těm kteří si s němi hráli a řekla at nedávám těm co jim to zabavila no a tomu klukovi co se mi líbí tohu to zabavila. Tak jsem mu to nedala a on byl asi naštvaný už se na mě nepodíval. o půl roku později jsme měli psát slohovou práci o spolužákovi(holky) a o spolužačce (kluci) já jsem samozdřejmě psala o něm(nevím o kom psal , protože já jsem to musela číst před celou třídou on ne). O měsíc později se ptal učitelky jestli mu nedá kapesním ona řekla že ne až se přihlásí že mu ho dá. On se nepřihlásil tak že jsem mu kapesník dala já on se zase na mě usmál a řekl díky. ivný spolužík který seděl za mnou mu řekl čeká tě nová buducnost nebo něco takovýho. A potom jsme měli jen na výlet on nejel a jeden kluk se kolem mě motal a tak a chtěl abych s ním chodila do obchodů a tak a držel mě i zaruku. Ve škole taky on to viděl a sklopil zrak. Jenomže já jsem toho kluka něměla ráda tak už ni víc nebylo.On potom se motal kolem blondýny (kluk co se mi líbí) ,ale přešlo to. A ted na začátku školního roku se na mě díval a usmíval jenomže já jsem sklopila zrak a neusmála. A ted se na mě nedívá. Dneska jsme měli hudebku a zpívali jsme že láska dlouho nevydrží a tak. A on se po hodině zeptal Jedný holce (jedný krávě blondýně jestli věří že láska nevydrží) a smál se u toho. Po hudebce bylo konec školy a on má šatnu hned vedle mě ( máme malé šatny max. pro 3) on tak je s kámošema a já s kámoškama. Šla jsem ven s kámoškou věděla jsme že on už šel. Potom jsem zahlédla že někdo se vrací. On otevřel dvěře usmál se a pustil mě ( zapomněl se přezut). Když mě vidí na ulici nepozraví mě jen se na mě podívá a skopí zrak to už dělá 2 roky. Je pořád s kámošema. Nevím jestli mě má rád. Nevím jestli mu mám říct že ho mám ráda jak a kde a kdy? Poradte mi prosím
Ahoj. Náznak sympatií k Tobě z jeho strany, dle Tvého psaní, tam je. Zřejmě nejste ani jeden dost odvážný na to, abyste si promluvili a řekli si, že se jeden druhému líbíte. Chceš-li udělat první krok, pokud je neustále s kamarádama, já bych to vyřešila stručným písemným vzkazem a ve vhodnou chvíli mu ho podstrčila. Papír snese hodně upřímných slov, záleží jen na Tobě, kolik toho napíšeš a jakou formu zvolíš. Třeba bude stačit, když mu napíšeš _ nechceš se sejít dneska po škole v tolik a tolik hodin, tam a tam? A pak už si to můžete vyříkat z očí do očí vše...Držím palce a hodně štěstí!
Děkuji, za odpověďˇ jenom že on je z města a já z vesnice a po škole spěchám na oběd a potom na autobus. No já bych mohla si nechat ujet autobus. Jenom když ho vidím tak se mi rozklepou kolena a svírá se mi žaludek a jemi nakonec zima, ale dneska to bylo jiné.
Pájo, pokud se stydíš a máš trému, od čeho jsou kamarádky? Vzpomínám si, že v určitém věku jsme si také takto vypomáhaly a dělaly si s holkama navzájem pošťáky. Dnes máte i jiné možnosti ke komunikaci - mobil, internet...Ale není nad to, mluvit spolu z očí do očí. Ve Tvé situaci, pokud se stydíš a nemáš odvahu, bych asi požádala některou kamarádku, aby dopis doručila. Pokud oba dojíždíte, určitě řešení společně najdete a nakonec se i spolu dokážete domluvit. Záleží jen na Tobě, zda chceš udělat první krok a dát mu najevo, že Ti líbí, nebo budeš dál čekat a budete kolem sebe opatrně našlapovat. Neboj, odvážnému štěstí přeje!
A před prázdninami jsem se koupala u kámoška která je o dna roky mladší. Jak jsem tu psala o tom divným spolužákovi tak to je její bratr. Koupali jsme se všichni. On potom řekl že mě má rád ,ale ne víc ne ten kluk co se mi líbí. A taky mluvil o slohovce že jestli ho vážně mám ráda ,že s ním chcu chodit atd... a plánoval nám svatbu (on je jako by postižený je hzper aktivní )
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.