Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Penzion s vinným sklípkem

Od: matesss* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, máme v plánu jet na nějaký podzimní víkend do nějakého penzionu s vinným sklípkem. Takových je spoustu, ale chceme se zeptat jestli náhodou němá někdo zkušenost s nějakým co nejblíže Praze, Hradci Králové apod. Jsem odtud a chtěli bychom jet co nejkratší cestu.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

medwed*
hodnocení

0x

Jak se rika u nas na Morave jsou tri druhy vina bily cerveny a pro prazaky jak je videt ma to svuj vyznam...

Pokud chces dobrej sklipek s dobrym vinem musis na moravu! Ale ted je doba burcaku tak ze si uzij burcak az skonci vydej se za vinem...

matesss*
hodnocení

Rádi ochutnáme i burčák. A možná to vyznělo špatně, chceme jet na Moravu, ale ne uplně na jih. Chtěli jsme něco kousek od Brna třeba.

aaaaaa*
tak proč píšeš co nejblíže Pze nebo HK? Já to tedy pochopil, že hledáš sklípek u Kolína, to je blízko z obou měst.
matesss*
hodnocení

Jo špatně jsem to napsal. Myslel jsem moravský sklípek co nebliže Praze. Samozřejmě, že nechci hledat něco takového v Kolíně apod.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]