Nejste přihlášen/a.
Mam takovou otazku a menší problem.
Byl jsem se projet na babettě 207 a posypali byvalou polní cestu něakym reciklatem a přejeli valcem a posypali hrstí stěrku. Vytvořil jsem dvě kulaté šmouhy v kameném posypovém prachu jeho sila je asi 0,5 cm recyklatu jsem se ani nedotkl.
Aktivní blbec tim v okolí známý to vyfotil a telefonoval otci s tim že prý poslal fotky otci a v kopii na městský uřad?
otci to popsal že jsem vytrhal asfalt a pod... což neni pravda přip. doložim fotkama
Jaká je pravděpodobnost postihu? a co mi mužou udělat velikost toho kruhu je asi 2M v pruměru Vytvořil jsem to babettou 207 a na kolech nejsou drapáky ale sjeté pneumatiky značky mitas..
Vim že jsem vůl a že by se to dělat nemělo ale...
Děkuji za rady a zkušenosti
Nic neřeš,každého takového blba pošli tam,kam patří.Žádný postih Ti nehrozí.
doplněno 08.09.13 21:10:Jen bych doplnil,že na takového stupida platí jen jeho vlastní zbraně.
helety šmoulo, buĎ byla cesta ve výstavbě a měla tam být cedule jako prase o zákazu nebo tam nebyla a dílo bylo tedy dokončeno a může tam jezdit kdokoli. Pokud stavebník řádně neoznačil stavbu tak je vůl.
A když se tam v noci vypravim s koštětem přip hrabičkami tak se bude něco dít když podtata která se šetří už zanikla?
nejde mi o to vzit hrabičky a opravit to potupně před někym. Jde mi o princip...
asi se vyparavim a opravim to uvidim ..
doplněno 08.09.13 21:00:začal jsem používat svuj nick
No jestli to je silnice nebo cesta, kterou dokaze opravit amater s hrabickama v ruce, tak je to jasny dukaz, ze ta cesta stoji akorat tak za dve veci.
Jakkoliv to hrabickama uhrabes, tak prvni auto to zase rozhrabe.
moc tazatele nechápu, podle mě je na povrchu drť která se používáním cesty časem prostě odhází a odhrabe z povrchu pryč.Je to normální. Bývá to po vysprávkách silnice, kdy se zalejí opravy asfaltem a zadrtí se povrch, aby se to nelepilo, silničáři by měli dávat značku pozor odlétávající štěrk po nějakou dobu dokud se prostě silnice nezbaví těch kamínků.
Nějak tomu zbytečně dlouhému popisu vcelku o ničem nerozumím. Byla tam nějaká značka dopravní nejlépe zákazová, omezení? Je to veřejně přístupná komunikace? To máš říct jako první.
Dobrý den, pokud je to hotový povrch, tak by ho pravděpodobně takto upravil první traktor, nevěřím, že bude vůbec nějaký postih
Já taky doufam že ne
Zapoměl jsem dodat že on jako rychlík přiletěl na skutru a chtěl mě zastavit to se mu nepovedlo tak jsem mu ujížděl a s přehledem v lese přes chroští ujel. On má skutr 125 nebo 150 a já babettu docela se tomu divim .
A potom odpoledne jsem to pod cestou už na opravdovem asfaltě postavil na stojan odepnul řetěz od motoru a trošku to protočil a jel zpatky ..
tak co ještě vymyslí :D
Z jakého titulu Vás chtěl stavět? :D
doplněno 08.09.13 18:43:Mohli by Vás silně teoreticky udělat na poškození cizí věci, vazba se za to určitě nedává a už tuplem ne od městské policie. Můžou Vám dát slovní výtku, nechat zaplatit, popř. odvést opravu, případně to nechat spravit sami a po Vás vymáhat náhradu škody, což by bylo v občansko-právním řízení. První však vyvstává otázka, jak Vám to dokážou, že jste to udělal Vy a že to tam už tak nebylo?
doplněno 08.09.13 19:00: Podívejte se do katastru nemovitostí, jak je to tam zapsané, pokud to není pozemní komunikace, nemusíte tam mít "papíry" tím by ubyla další starost.
tak se tam v noci vydejte, opravte to hráběma a neřešte to pokud něco přijde, tak jsme Vám radili co odpovědět
já zastavam názor že jsem jel na kole nebo to dokonce vubec nebyl ...
kouknu do katastru a dam vědět
tak vypadá to dobře je to na soukromém pozemku asi tři proužky pozemku vedle sebe z čehoš odpovídá ten v odkazu
od jednoho kousku se mi nepodařilo najít číslo tak nevim..
O kvalitě si moc iluze nedělam protože město to děla jen kvuli tomu že tam bude prodávat pozemky aby se zvedla jejich cena..
přiští sobotu přijede kamoš na krosce a třikrát se tam projede a uvidí se traktor nemam
Předloni u nás na jiné cestě položili jen recyklat a dneska v mistech kdy byly díry tak jsou ještě větší o ten reciklat a taky byl válcovanej ..
Zakaz vjezdu tam neni ani jiná značka daleko hlavně že na rohu asfaltky kde ta silnice končí je zrcadlo .
Kdybys měl řidičák tak bych ti poradil oznámit nebezpečné pronásledování. Ten člověk tě pronásledoval, snažil se tě vytlačit ze silnice nebo přinutit k zastavení. Tys v obavě o život ujel. Možná by v tom našli i jiný trestný čin, něco jako našli na ty vybržďovače. On bude tak blbý, že se k tomu ještě přizná. A pak by jeho zavřeli, zatímco tobě by se nestalo nic.
Jenže ty nemáš papíry a tedy bys o ně mohl přijít ještě než je dostaneš. Já bych nedělal nic a ono se asi nic dít nebude.
Akce vyšuměla do ztracena ani se neozval a jen všichni si o něm z okolí udělali obrázek...
Díky za rady a pomoc
doplněno 12.09.13 16:08:Už to vnímam z vrchu je hezké že něake fotk jasou a možná že je poslal na uřad? Třeba to je jen jako bubububu
na fotkách jsou jen kruhy a o mě tam na nich nic neni ... to tam mohl udělat sám nebo někdo jinej :D
a dnes k ,,potěšení,, jsem ho nahodou potkal a vysvětloval né že bych byl něaký neurvalec a drzej ale na něj jsem si hubu votevřel a on si fut myslel jak bubu k němu poslušnej...
a na konec když odcházel tak jsem mu řekl ,,jěště neco? ,, to bylo řečí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.