Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problem aktivní blbec

Od: babetta odpovědí: 26 změna:

Mam takovou otazku a menší problem.

Byl jsem se projet na babettě 207 a posypali byvalou polní cestu něakym reciklatem a přejeli valcem a posypali hrstí stěrku. Vytvořil jsem dvě kulaté šmouhy v kameném posypovém prachu jeho sila je asi 0,5 cm recyklatu jsem se ani nedotkl.

Aktivní blbec tim v okolí známý to vyfotil a telefonoval otci s tim že prý poslal fotky otci a v kopii na městský uřad?

otci to popsal že jsem vytrhal asfalt a pod... což neni pravda přip. doložim fotkama

Jaká je pravděpodobnost postihu? a co mi mužou udělat velikost toho kruhu je asi 2M v pruměru Vytvořil jsem to babettou 207 a na kolech nejsou drapáky ale sjeté pneumatiky značky mitas..

Vim že jsem vůl a že by se to dělat nemělo ale...

Děkuji za rady a zkušenosti

26 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirkamatapat*
hodnocení

2x

Nic neřeš,každého takového blba pošli tam,kam patří.Žádný postih Ti nehrozí.

doplněno 08.09.13 21:10:

Jen bych doplnil,že na takového stupida platí jen jeho vlastní zbraně.

hodnocení

Dospěl jsem k tomu a asi se k tomu taky tak postavim...

Blb to je (stěžoval si sousedce že jí stěká pes a jeho to ruší ) bydlí od nás takovejch 400 m vzdušnou čarou..

doplněno 08.09.13 21:19:

a to jen špička ledovce.

hodnocení

1x

helety šmoulo, buĎ byla cesta ve výstavbě a měla tam být cedule jako prase o zákazu nebo tam nebyla a dílo bylo tedy dokončeno a může tam jezdit kdokoli. Pokud stavebník řádně neoznačil stavbu tak je vůl.

hodnocení

A když se tam v noci vypravim s koštětem přip hrabičkami tak se bude něco dít když podtata která se šetří už zanikla?

nejde mi o to vzit hrabičky a opravit to potupně před někym. Jde mi o princip...

asi se vyparavim a opravim to uvidim ..

doplněno 08.09.13 21:00:

začal jsem používat svuj nick

luke237

No jestli to je silnice nebo cesta, kterou dokaze opravit amater s hrabickama v ruce, tak je to jasny dukaz, ze ta cesta stoji akorat tak za dve veci. *ee*

Jakkoliv to hrabickama uhrabes, tak prvni auto to zase rozhrabe.

moc tazatele nechápu, podle mě je na povrchu drť která se používáním cesty časem prostě odhází a odhrabe z povrchu pryč.Je to normální. Bývá to po vysprávkách silnice, kdy se zalejí opravy asfaltem a zadrtí se povrch, aby se to nelepilo, silničáři by měli dávat značku pozor odlétávající štěrk po nějakou dobu dokud se prostě silnice nezbaví těch kamínků.

buss
hodnocení

1x

Nějak tomu zbytečně dlouhému popisu vcelku o ničem nerozumím. Byla tam nějaká značka dopravní nejlépe zákazová, omezení? Je to veřejně přístupná komunikace? To máš říct jako první.

hodnocení

Je to veřejná komunikace bez značky ani omezení . Před 5 minutama jsem to byl vyfotit abych měl něco v kapse.

Než jsem dojel domu doma věděli že jsem tam byl na kole a fotil jsem si to ...

juras*
hodnocení

0x

Dobrý den, pokud je to hotový povrch, tak by ho pravděpodobně takto upravil první traktor, nevěřím, že bude vůbec nějaký postih

babetta
hodnocení

Já taky doufam že ne

Zapoměl jsem dodat že on jako rychlík přiletěl na skutru a chtěl mě zastavit to se mu nepovedlo tak jsem mu ujížděl a s přehledem v lese přes chroští ujel. On má skutr 125 nebo 150 a já babettu docela se tomu divim .

A potom odpoledne jsem to pod cestou už na opravdovem asfaltě postavil na stojan odepnul řetěz od motoru a trošku to protočil a jel zpatky ..

tak co ještě vymyslí :D

repkin*

Z jakého titulu Vás chtěl stavět? :D

doplněno 08.09.13 18:43:

Mohli by Vás silně teoreticky udělat na poškození cizí věci, vazba se za to určitě nedává a už tuplem ne od městské policie. Můžou Vám dát slovní výtku, nechat zaplatit, popř. odvést opravu, případně to nechat spravit sami a po Vás vymáhat náhradu škody, což by bylo v občansko-právním řízení. První však vyvstává otázka, jak Vám to dokážou, že jste to udělal Vy a že to tam už tak nebylo?

doplněno 08.09.13 19:00:

Podívejte se do katastru nemovitostí, jak je to tam zapsané, pokud to není pozemní komunikace, nemusíte tam mít "papíry" ;) tím by ubyla další starost.

doplněno 08.09.13 20:15:

tak se tam v noci vydejte, opravte to hráběma a neřešte to pokud něco přijde, tak jsme Vám radili co odpovědět ;)

babetta
hodnocení

já zastavam názor že jsem jel na kole nebo to dokonce vubec nebyl ...

kouknu do katastru a dam vědět

babetta
hodnocení

tak vypadá to dobře je to na soukromém pozemku asi tři proužky pozemku vedle sebe z čehoš odpovídá ten v odkazu

nahlizenidokn.cuzk.cz/...

od jednoho kousku se mi nepodařilo najít číslo tak nevim..

babetta
hodnocení

Kousek města o šířce asi 3 kterej tam v skutečnosti neni protože na to navazuje obhospodařovaná louka a on ten stěžovatel tam má anglickej trávník s kusem vyasfaltovanýho fleku na parkování a ohrazenej kamenama na městskem pozemku.. Zvláštní..

nahlizenidokn.cuzk.cz/...

hodnocení

0x

maximalne dostanes nake tytyty , bo to aktivni blbec poslal na urad a tim padem to musi resit ...

babetta
hodnocení

a jak to mužou řešit? Dostanu hrabě a pujdu to zamétst?

Muže být předvolání atd.. otec strašil s měštákama že vazba atd... to je asi pohadka co?

hodnocení

0x

ee trakturek a pujdes to opravit

babetta
hodnocení

a když si mě předvolaj a budou se ptát jak mužu řídit babettu když nejsou papíry?

je lepší zatloukat nebo řict že nemam papíry či se omlouvat že nemužu přijít a počkat až mi papíry vydal asi cca 4 týdny?

hodnocení

0x
Je tam zákaz vjezdu?
Pokud ne, tak jedna starost ubyla.
A povrch cesty by měl mít nějaké parametry, kvalitu. Pokud nemá, nemůžou se divit, že povrch je "upravený"! Třeba jen babetou.
Sežeňte traktor, projeďte se tam a vyfoťte.
babetta
hodnocení

O kvalitě si moc iluze nedělam protože město to děla jen kvuli tomu že tam bude prodávat pozemky aby se zvedla jejich cena..

přiští sobotu přijede kamoš na krosce a třikrát se tam projede a uvidí se traktor nemam

Předloni u nás na jiné cestě položili jen recyklat a dneska v mistech kdy byly díry tak jsou ještě větší o ten reciklat a taky byl válcovanej ..

Zakaz vjezdu tam neni ani jiná značka daleko hlavně že na rohu asfaltky kde ta silnice končí je zrcadlo . *zed*

hodnocení

0x

Ten sloh je děsnej. Nejhorší je aktivní blbec versus pasivní blbec. Oláčky značky mitas to nezachrání. Ten kruh jsi měl změřit přesně na milimetry a byl bys z obliga.

rnk*
hodnocení

0x

Kdybys měl řidičák tak bych ti poradil oznámit nebezpečné pronásledování. Ten člověk tě pronásledoval, snažil se tě vytlačit ze silnice nebo přinutit k zastavení. Tys v obavě o život ujel. Možná by v tom našli i jiný trestný čin, něco jako našli na ty vybržďovače. On bude tak blbý, že se k tomu ještě přizná. A pak by jeho zavřeli, zatímco tobě by se nestalo nic.

Jenže ty nemáš papíry a tedy bys o ně mohl přijít ještě než je dostaneš. Já bych nedělal nic a ono se asi nic dít nebude.

hodnocení

Budu je mít asi do tří týdnu pokud to dobře dopadne.

on žadný dukaz nemá že jsem jel na bebettě

Ježiši, vy jste tam přece vůbec nebyl. Nemáte řidičák, tak jak byste tam asi tak mohl jet na babetě? Viděl Vás tam? Zřejmě se mu něco zdálo, nebo si Vás s někým plete. Ať dokáže, že jste to byl Vy. Hlavně do toho zbytečně nešťourejte. Jakoukoliv akcí jen přiznáte, že nemáte čisté svědomí.

hodnocení

Akce vyšuměla do ztracena ani se neozval a jen všichni si o něm z okolí udělali obrázek...

Díky za rady a pomoc

doplněno 12.09.13 16:08:

Už to vnímam z vrchu je hezké že něake fotk jasou a možná že je poslal na uřad? Třeba to je jen jako bubububu

na fotkách jsou jen kruhy a o mě tam na nich nic neni ... to tam mohl udělat sám nebo někdo jinej :D

doplněno 20.09.13 23:06: Byl jsem se tam dnes podívat a po mé činosti ani památky veškerý štěrk je vyhazen na kraji cesty a už mistama vykukuje recyklát...
Díky za rady a rozšíření obzorů.
doplněno 26.09.13 19:40:

a dnes k ,,potěšení,, jsem ho nahodou potkal a vysvětloval né že bych byl něaký neurvalec a drzej ale na něj jsem si hubu votevřel a on si fut myslel jak bubu k němu poslušnej...

a na konec když odcházel tak jsem mu řekl ,,jěště neco? ,, to bylo řečí

repkin*

Nezapomeňte, že úřad má rok od doby spáchání přestupku na to, aby jej projednal. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]