Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám takový problém.Hrozně moc bych se chtěla stát zpěvačkou,jenže moje rodina mě v tom absolutně nepodporuje.Říká,že jako zpěvačka nic nedokážu,že jsou i lepší,shazují mě a spíše mě strkají do toho,do čeho nechci.Přitom mám kamarádku s absolutním sluchem a řekla mi,že zpívat umím a když na tom zapracuju budu lepší a lepší.Co mám dělat?Já to opravdu moc chci.I když je pravda,že jsou lepší,ale propracují se jen ty nejsnaživější a já jsem schopná pro to makat 24hodin denně.Kdybych byla už zletilá,tak by s rodinou problém nebyl,protože bych si mohla dělat co chci a ignorovala je.Ale když jsem ještě nezletilá,tak je to těžké se nějak snažit,když vám to lidi u vás doma sabotují.
Předem děkuju za jakkoukoliv odpověď.
Ahoj, nezlob se, ale v tvém věku se holky často chtějí stát zpěvačkami, modelkami apod. Nic proti snu, ale ono nestačí jen umět zpívat. A kupodivu nestačí ani umět skvěle zpívat. Lidí, co zpívají skvěle, znám dost, i píli a disciplínu mají, ale šoubyznys je dnes úplně o něčem jiném. Musíš něčím zaujmout, mít jedinečnou barvu hlasu, svůj styl. Sama jsem samozřejmě chtěla zpěvačkou být, prošla jsem různými pěveckými sbory, uskupeními a už 8 let zpíváme s kapelou různě po plesech, zábavách apod. Plním si tak své pěvecké ambice - ale beru to stále jen jako koníček.
Nediv se rodičům, že o takové kariéře, kdy jsi buď hvězda a vyděláváš velký prachy, nebo nejsi nikdo, nechtějí slyšet. Nejdřív normálně studuj a pak se uvidí. Abys neskončila se základkou někde na pracáku. Každá škola má dnes svůj pěvecký sbor, začít můžeš právě tam. Zpívat můžeš vždycky, ale škola jen tak nepočká.
Mít talent je neuvěřitelná výhoda, ale automaticky to nic neznamená - copak rodiče za tebe budou rohodovat po celý život? Prostě si zpívej, nahrávej nějaké povedené kousky na youtube, čímž se dostaneš do povědomí, vymýšlej vlastní songy... Dneska je tolik možností, jak se proslavit... Zační s tím jako s koníčkem, rodiče to špatně nemyslí - vymyslete kompromis... Za pár let uvidíš, jestli je zpěv pravá volba a budeš dělat, co budeš chtít..
Hodně štěstí ..
justina biebera neznám přeji pěkný den
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.