Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Panenská blána - jak to má být?

Od: kate94* odpovědí: 6 změna:

Ahoj, se svým klukem už chodím půl roku a pokoušeli jsme se o sex. Jenže on se do mě nemohl dostat a mě to strašně bolelo. Když jsem se dívala jak vypadá moje panenská blána, nebyl tam žádný otvor, zakrývá celý vstup do pochvy. Je něco špatně? Můžu s tím něco dělat?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Kluk kterej ti to napřed neudělá prsty musí být asi hodně nezkušenej.
Na druhou stranu za tím vůbec nemusí být jen blána. Nejspíš z toho máš strach a jsi stažená. Chce to nespěchat, udělat si pořádnou předehru a jít do toho uvolněně. Stres dokáže hrozný věci.

rnk*
hodnocení

0x

Nějaká dírečka tam být musí a může ji rozšířit prstem. Neboc to chce jen větší sílu. Nebo pak už jen gynekolog, ale to bych nedoporučoval.

hop®
hodnocení

0x

Nějaký otvůrek tam jistě je, jinak byste měla problém s menstruací. Pokud netoužíte po gynekologickém zásahu, zkuste (třeba i s partnerem) postupně trénovat s pomocí malého vibrátoru...

milisa*
hodnocení

0x

Zkuste se mazlit, zkoušejte to prsty, pořiďte si lubrikační gel ať líp klouže, určo to půjde :). Zkuste zvolit polohu "na koníčka"

rnk*
hodnocení

0x

Jedna kacířská rada:

Nech si to pro někoho, kdo to dokáže :)

hop®

Tuhle radu lze pochopit více způsoby.
Třeba jít v minisukni naostro do blízkého lesíka by také mohlo pomoci, ale tento způsob deflorace nedoporučuji...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma panenská blána

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]