Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dlouhotrvající kašel

Od: pitrisek88 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

už si nevím rady. Už tři týdny mám kašel a chrapním a můj hlas stojí zato. Měla jsem hodně vysoké teploty přes dva týdny a věčně lítala k doktorům a na pohotovosti. Nakonec mi diagnostikovali zánět ledvin a že na plicích nic není ani na průduškách. Jen nechápu ten kašel, přes den nic nevykašlávám, ale v noci vykašlávám vodu a dusím se. Věčně se zadýchávám, nemůžu pořádně mluvit. Doktoři mi nic neřeknou. A já už nevím. Poradí mi někdo prosím.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ron*
hodnocení

0x

Dobrý den.

Tady se dá poradit jedině jít znovu k lékaři, třeba i k jinému a všechny Vaše potíže mu přesně popsat. Nikdo jiný než lékař a ještě takto přes počítač lépe neporadí. Přeji zlepšení zdravotního stavu.

doplněno 17.11.12 17:21:

Píšete, že přes den problémy nemáte, jen v noci. Nemáte tedy v ložnici suchý vzduch? Zkuste si na topení dát mokrý ručník. Před spaním vyvětrejte. Dobré je i kloktat Vincentku, zvláště na vysušené či nachlazené hlasivky.

pitrisek88
hodnocení

Děkuji. Já už nevím kam zajít, všude si připadám jako hypochondr, jak mi říkají že tam nic neslyší při poslechu... Beru i léky na kašel, ale nic nezabírá... Dokonce na pohotovosti mi jeden lékař řekl, ať nehraju takovou komedii...

hahanaj*
hodnocení

0x

Kupte si Stodal- mívám kašel a když už to přijde tak trvá i 6 něděl, poslední dobou jsem zjistila, že mi nejvíc pomáhá právě stodal - kapky

doplněno 17.11.12 17:16:

taky můžete mít alergii na lůžkoviny - pokud kašlete jen v noci - zkusila bych je vyměnit

pitrisek88
hodnocení

stodal užívám, ale nezabírá, ani codein...

pitrisek88
hodnocení

Jinak abych vše upřesnila. Kašlu pořád, jen během dne je to dráždivý suchý kašel a v noci vykašlávání vody a dušení, že nemůžu spát. Vlhčí vzduch jsem zkoušela a nic.

martinaa*

Přes obvodního lékaře se objednejte na plicní. Může to být plno věcí, douhodobý kašel a podobné problémy není radno podceňovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]