Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
už si nevím rady. Už tři týdny mám kašel a chrapním a můj hlas stojí zato. Měla jsem hodně vysoké teploty přes dva týdny a věčně lítala k doktorům a na pohotovosti. Nakonec mi diagnostikovali zánět ledvin a že na plicích nic není ani na průduškách. Jen nechápu ten kašel, přes den nic nevykašlávám, ale v noci vykašlávám vodu a dusím se. Věčně se zadýchávám, nemůžu pořádně mluvit. Doktoři mi nic neřeknou. A já už nevím. Poradí mi někdo prosím.
Dobrý den.
Tady se dá poradit jedině jít znovu k lékaři, třeba i k jinému a všechny Vaše potíže mu přesně popsat. Nikdo jiný než lékař a ještě takto přes počítač lépe neporadí. Přeji zlepšení zdravotního stavu.
doplněno 17.11.12 17:21:Píšete, že přes den problémy nemáte, jen v noci. Nemáte tedy v ložnici suchý vzduch? Zkuste si na topení dát mokrý ručník. Před spaním vyvětrejte. Dobré je i kloktat Vincentku, zvláště na vysušené či nachlazené hlasivky.
Jinak abych vše upřesnila. Kašlu pořád, jen během dne je to dráždivý suchý kašel a v noci vykašlávání vody a dušení, že nemůžu spát. Vlhčí vzduch jsem zkoušela a nic.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.