Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda máte někdo zkušenosti s pracovním pobytem v zahraničí. Jelikož mám teď možnost, tak jsem přemýšlela, že bych jela. Už proto, že člověk získá hodně zkušeností, jak v jazyce, pracovní, tak i pozná nové lidi. Jen nevím, s jakou agenturou se vydat, co vše je potřeba a hlavně, kam jet. Určitě bych chtěla někam, kde se mluví anglicky. Takže jsem přemýšlela buď o Londýně, nebo NY. Máte s tímto někdo zkušenost? Budu ráda za každou informaci
Anglie (Velká Británie) není jen Londýn a USA nejsou jen New York. V každém případě to chce jet sama - jen tak budete muset jazyk skutečně používat a naučíte se jej. Pokud jede parta kamarádů, kteří spolu bydlí a pracují, nemá to valný smysl. Toť má rada, aktuální informace k této věci bohužel nemám, ale určitě se někdo ozve.
Děkuju za odpovědi. Určitě bych jela sama, protože nemám koho vzít s sebou. Zkusím popřemýšlet o nějakém menším městě. Trošku jsem koukala po netu a celkem dobré reference má Student Agency, tak možná zkusím kontaktovat společnost a uvidím, co by tam pro mě měli. Protože bych raději jela přes agenturu, než vyloženě na vlastní pěst, na to asi nemám odvahu. Takto se člověk může alespoň o něco opřít, kdyby se něco stalo.
Jesli můžu poradit...
Nevím, jaký cíl máš a co očekáváš od svého pobytu, to si urči sama.
Nevím, na jak dlouho jedeš nebo chceš jet, ale uvědom si náklady na dopravu (příp. ubytování - nejlepší je pokud ho máš "v ceně" a nesnižuje to příliš mzdu).
Já třeba jela s cílem vydělat si na cestu, naučit se jazyk a trošku procestovat danou zemi. Původně jsem chtěla do USA, ale náklady na cestu rozhodly, že zůstanu v Evropě.
Jinak Student Agency doporučuju.
Ahoj, já s tím zkušenost mám. Po škole jsem se chtěl vydat někam pryč, tak jsem začal přemýšlet a zašel do pár agentur. Asi nejvíc mi vyšli vstříc ve student agency. Byl jsem trošku náročnější a potřeboval jsem zařídit hodně věcí, přišel jsem tam a řekl jsem, jaké mám požadavky a vše zařídili za mě. Také jsem řekl, jak finančně by to mělo být náročné a to také zvažovali a snažili se do té částky vejít. Pokud bych měl znovu jet, tak asi nebudu váhat a udělám to samé. U mě spokojenost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.