Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Životní minimum 2013 - Sociální dávky 2013

Od: jelitos* odpovědí: 2 změna:

Zdravím, mám dotaz jak je to s životním minimem. Na úřadě chtějí výpis z účtu za poslední 3 měsíce. Může nastat problém, když na tomto účtu probíhaly desetitisícové přenosy v uplynulých 3 měsících? Peníze odeslány na jiný účet, žádné příjmy, pouze výdaje. Děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pacourek*
hodnocení

0x

To že požadují vypis z učtuje v pořádku Ty přenosy by byli problém pokud by byl učet napsán na vás(nesmí se schodovat rodné číslo ani jmeno).V opačném případě by stačilo dát učet s výdaji(tam se nesmí oběvit jinný přijem než dávky

jmhad*
hodnocení

0x

Já naopak bych řekl že může.Když mám na učtu desetitisíce a ty někam posílám,to už je jeno kam a nyní žádám podporu,tak bych se jako úředník zeptal kam a proč ty peníze byly poslány a měl bych poezření,že šly na jiný můj účet bokem. Ale to záleží na indiviuálním posouzením kažého úředníka,který bude posuzovat všechny souvislosti a ne jen jeden výpis.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]