Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Můžu být těhotná?

Od: maruska26 odpovědí: 5 změna:

Dobrý večer, v neděli jsem dobrala poslední pilulku a od pondělí čekám na mentruaci. Vždy jsem ji dostala ve čtvrtek ráno, tedy bych ji měla dostat dnes. Jenže jsem ji pořád nedostala a tak mám docela obavy. Ikdyž se přítel neudělává do mě, ale ven...tak se cítím divně. Prášky jsem brala pravidelně, ale jsou i různé nehody atp. Je tu nějaká šance otěhotnění?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rnk*
hodnocení

0x

šance je vždy.

hodnocení

0x

takova pravdepodobnost jako bys vyhrala v nedeli sportku - jackpot ... tedy sance je vzdy , ale uplne minimalni

fidonet*
hodnocení

0x

Marusko, pokud jsi nervozní kup si tehulkový test. Ale pokud jsi si jistá, žes HA brala pravidelně, hlavně tedy v dny ovulace a nevyzvracela jsi třeba nějaký, ale ani to by nejspíše nevadilo ( púokud jak píšeš nebereš první ú druhé třetí balení teprve v životě), protože hladina hormonu je celkem stabilní. Nebál bychse. Výkyvy občas jsou a s delším užíváním, budeš mít cylkus časem jako hodinky. Neboj, ale jak jsem napsal, svuj strach / obavy vykryj testem za 20 kč

rnk*

Občas mi tu projde 16 letý důkaz, že otěhotnět lze i při pravidelném braní HA. :)

pt®
hodnocení

0x

A spočítala jste si to dobře? - pt

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]