Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak jí dostat na rande?

Od: feda92 odpovědí: 6 změna:

Už nevím komu se svěřit a tak se pokusím svůj problém naložit na Vaše bedra.

Snažím se na rande dostat jedno děvče, které se mi moc líbí. Ovšem je v tom (jak jinak) menší zádrhel. Je to 14 dní co jsem si na ní zjistil číslo a zkusil jsem jí zavolat. Zkusil jsem to dvakrát a bohužel to nevzala. Tady je to ještě relativně v pohodě, řekl jsem si. Poslal jsem jí tedy sms s tím kdo jsem a jestli by měla chvilku, že s ní potřebuji něco probrat. Druhý den jsem tedy s velkou nadějí zkoušel ještě jednou zavolat, ale opět to nebrala. Řekl jsem si, že to asi nemá cenu a kašle na mě. Ovšem nedávno jsem se na oslavě bavil s její nejlepší kamarádkou a díky alkoholu ze mě vypadlo, že se mi její kámoška moc líbí. Sice hned začala říkat, že to mám dobré pač momentálně (ta její kámoška, kterou balím) nikoho nemá a měl bych jí pozvat do kina, ale já nevím. Mám to ještě zkusit po FB nebo to mám nechat raději plavat? Volat jí ještě jednou mi přijde už jako zbytečné.

Říkám si, že je to blbost to ještě zkoušet, ale zase se na druhou stranu nechci vzdát když se nevyjádřila. Jenom nevím jestli je vhodné jí hned na Fb zkoušet někam pozvat když jsem si tam s ní ještě nepovídal (naposledy loni na střední a to chvilku). Na druhou stranu ta její kamarádka už jí to klidně mohla vyžvanit a nemá cenu chodit kolem horké kaše - třeba bude tušit o co mi jde a bude lepší jít rovnou k věci.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

davidp*
hodnocení

0x

Ahoj, nejlepší a zároveň nejobtížnější je osobní pozvání na rande. Volání, esemeskování nebo facebook jsou dobré možná na pokecání, ale vážný krok, tj. pozvání na rande, bys měl udělat osobně. Navíc jasně uvidíš, jak zareaguje a nebudeš mít žádné pochybnosti, jestli jo nebo ne.

David

asd*
hodnocení

0x

Běž za ní osobně a pozvi jí třeba do toho kina. Řešit to mobilem nebo přes FB - to dělá zbabělec který se bojí přijít a říct to do očí. Takovýho bych taky nechtěl... Odvaž se, pak se uvidí ;)

hodnocení

0x

A kde berete jistotu, že to číslo je skutečně její?

Je možnost, že ten kdo Vám ho dal si z Vás vystřelil a dal Vám číslo jiné. Také mohl neúmyslně číslo poplést. No a konec konců jste se mohl překlepnout i Vy, když jste si ho zadával do telefonu.

Jak radí mí kolegové... nejlepší je vznést osobní dotaz. Vím, že se to jednoduše řekne a mnohem hůř provede, ale je to opravdu tan nejrychlejší a nejjistější způsob, jak zjistit skutečný stav věci.

hodnocení

0x

Ano,ano,přesně,jak radí rádci výše.Vy dnešní "mládežníci" jste zkrátka zvyklí,vše řešit přes facebook nebo mobil:(To je špatně!Musíš jí oslovit osobně,a pozvat ji třeba do cukrárny také osobně.Nebo svou potencionální budoucí ženu budeš také žádat o ruku přes facebook?:-DA neboj,ona Tě nekousne:-D

feda92
hodnocení

Děkuji za rady, každé si moc vížím. ALE! Já nemám tušení kde dotyčná bydlí nebo kde se pohybuje? Nevím kde bych jí mohl potkat. Proto jsem se odhodlal k těmto způsobům, protože čekat na náhodu, že jí při procházce centrem potkám...noóó :D Jinak máte pravdu

Dokázal jsi zjistit její číslo a nedokážeš zjistit, kde ji potkáš? (bydliště, škola, práce, etc.)?

Co se třeba zeptat té kámošky, co jsi se jí pod vlivem svěřil... Nebo tu jsi taky potkal jen jednou?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]