Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Refinancováni z čmss

Od: martinjurka odpovědí: 1 změna:

Ahoj všichni, mám otázku, mám překlenovací úvěr od ČMSS s úrokem 5,5 % rád bych to refinancoval navýšil u jiné banky ale bylo mi zděleno od obhoďáka že ČMSS od května povoluje refinancování jen za pokutu 10% zcelkové částky. Rád bych se zeptal zda si to ČMSS může takhle sama určit a vůbec dovolit. A pokud ano zda není nějaká finta jak to obejít. Děkuji za odpovědi.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud byste mel klasicky uver ze stavebka, tak ten je mozno splatit kdykoliv i najednou (refinancovat).

V pripade, ze je to ale preklenovaci uver, tak stavebni sporitelny asi obvikle nenabizeji moznost jeho predcasneho splaceni a pokud ano, tak pak za nejakou penalizaci.

Takze z tohoto pohledu bude asi vsechno v poradku. Nicmene se to chce podivat, co mate napsano ve sve smlouve a jake jsou nejake vseobecne smluvni podminky, na ktere bude ve vasi smlouve zrejme odkaz.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]